Meghan Markle Makeup Moments

Ah … Jeg elsker lukten av rene sminkebørster.
Hiya, Ya Cutie Patootie med en stor ol ‘booty!

Jeg elsker sikkert duften av rene sminkebørster. De minner meg om å begrave nesen min i en strålende fluffy cat-tum … Jeg har bare nevnt dette en million ganger, men jeg har vært lackadaisical om børste vaske i det siste (jeg kan bokstavelig talt ikke huske den siste gangen jeg dypt renset dem), og jeg Jeg har bare fått på grunn av 1) Jeg har ikke hatt mye sminke, og 2) Når jeg har hatt sminke i løpet av dagen, har jeg brukt produkter som jeg kan søke med fingrene mine.

ANNONSE

På den ene siden, ewww, brutto børster; På den andre har jeg oppdaget noen fine ting som bare tar et minutt eller to å bruke (mer på mine siste funn i et sekund).

Anywho … Jeg endelig parkerte meg selv foran vasken og vasket mine børster, og nå lukter de fantastisk! Også for første gang på en stund føler jeg meg inspirert til å prøve noe annet utseende med disse børstene i nær fremtid.

Jeg skulle ønske jeg kunne si at jeg var motivert til å rense mine børster med et øyeblikkelig og plutselig behov for å marie Kondo Sh * t ut av min situasjon, men nah … drivkraften var kvise på haken min! Det er en av de kviser som føles verre enn det ser ut (det er throbbing like under overflaten av huden min, da jeg skriver dette), og for å motvirke meg fra å rote med det, jeg skal dekke det med sminke; Ellers vil jeg bare holde futzing med det, for så mye som jeg hater å innrømme dette … Jeg er en pimple picker.

ANNONSE

Katter og sminke Sweatshirt ??

$ 42.

Handle nå

Jeg forventer å gjøre noen skjule i de neste dagene, så det var på tide å endelig rense de dårlige børstene.

Det går bare for å vise deg – noen ganger hva du virkelig trenger er en smertefull kvise å lyse en brann under @SS!

Lumene Makeup på Tar-Ghay
Jeg har fått med lett sminke i løpet av den siste måneden eller så, og dette har lede meg til noen kule ting, som dette rene flytende fundamentet, flytende rødme, flytende bronser og flytende høylys ved lumen (som du finner på Mål).

Du vet hvordan perricone har sin linje med no-makeup sminke med flytende fundament serum, rødme og highlighter? Lumene har en lignende ren dekning, væske konsistens, men det er litt mer budsjettvennlig ($ 25 for Lumen Foundation versus $ 60 for Perricone).

Hvis du er midt i et stort Meghan Markle Moment, så vil du sette pris på hvordan alt er nesten uoppdagelig. Det eneste som er ganske åpenbart er highlighter, men jeg tror det er for det meste fordi perlen ikke er så fin som noe som Mac Strobe Cream – definitivt gjort for minimalistiske som foretrekker en ren, slags “er hun eller ikke hun iført sminke? ” Type dekning, og elsker enkelheten til å sette på sminke med fingrene.

Jeg har på seg grunnlaget i mørket, bronsen, den rosa rødmen og den rosa highlighter.

I det siste har jeg hatt Lumene Foundation, Bronzer, Blush og Highlighter på ansiktet mitt når jeg må gjøre “Mamma ting” i offentligheten – førskolen faller av om morgenen, spille datoer i parken, småbarnsdanseklassen – Og når jeg blander ting med fingrene mine, tenker jeg på meg selv, “kanskje en dag vil jeg være den personen som gjør en full beat glam for å gå til Tiny Toes Dance Class, men i dag er det ikke den dagen.”

Bronzer, highlighter og en av rødmene, sammen med alle tre nyanser av fundamentet (FYI, skyggen jeg har “mørk”, som egentlig ikke er alt mørkt.)
Når jeg snakker om ting på målet, må jeg hodet der i dag for å speide grunnleggende tees, fordi alle mine solide farget tees – alle av dem – ha en liten klynge av hull rett i navle-knappen, og jeg tror det er fordi det er der Skjorter gni opp mot glidelåsen og knappen på alle mine jeans. Jeg har bare oppdaget dette nylig, så i utgangspunktet har jeg gått rundt med et utilsiktet ventilasjonssystem på min tum-tum i flere måneder. Seriøst, hvem gjør dette? Det er ingen måte jeg er den eneste personen som dette har skjedd med i historien om tee skjorter.

Uansett, jeg har mitt øye på denne $ 8 tee fra Universal Tråd.

ANNONSE

Could this be the universe’s way of telling me that I need to quit wearing pants?! Ha ha ha!

Din vennlige nabolag skjønnhetsavhengige,

Karen.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related Post