Ferskt Painted Purple Paws: Sally Hansen Miracle Gel Boho-A-Go-Go

Neglene mine kom ikke opp som ‘Dis. Jeg gikk til sengs i går kveld med to friske strøk av Essie Bell-Bottom Blues på fingrene mine (sammen med en ny base, så vel som Top Coat Combo jeg prøver, Sally Hansen miljøvennlig te + bambus utholdenhet samt Opi Top Frakk), men åpenbart ga jeg ikke det hele tatt nok tid til å lage mat riktig, siden jeg våknet opp i morges til et rot av flekker, så vel som riper.

Ærlig, jeg burde ha forstått bedre. Det var typen mørke i boareal hvor jeg gjorde min mani, så vel som jeg var litt trøtt også. Jeg var også nyter sesongfinalen til Mr. Robot, så jeg betalte ikke mye interesse for neglene mine (liker du det showet, btw?).

ANNONSE

Uansett! Svært første i morges tok jeg hele rotet av, så senere i dag på skrivebordet mitt bøtte jeg dette her, dypt lilla Sally Hansen Miracle Gel i Boho-a-Go-Go.

Så, disse mirakelgelene, hvis du ikke har prøvd dem allerede, er fan-friggin-tastic. Gelformelen kurerer å utnytte det omgivende lyset rundt deg, så du maler dine poter med et par strøk av hvilken mirakelgelfarge du er i humør for, så pop et lag av mirakelgel toppjakke på toppen, så vent ca 15 minutter for det hele å tørke. De varer på klørne mine fra 8-10 dager, som ikke er noe annet enn utrolig (hahaha) for mine poter (jeg legger dem mye).

Boho-a-go-go er en slik fall-y farge, ikke sant? Jeg liker det så langt, men jeg har ikke noe konsept hva som skjer med den rosa omstendighetene på bildet nedenfor. Det ser ikke ut som humpete eller gal i ekte liv. Hmm …

ANNONSE

Katter og sminke Sweatshirt ??

$ 42.

Handle nå

Jeg tror det er bare en lys teknikk.

ANNONSE

Er du i høst neglelakk humør ennå, eller er du fortsatt kjærlig sommerfarger?

Din vennlige samfunn appellavhengige,

Karen.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related Post