Si høy glans! Disse full dekning leppe kremer fra for møtt er La Crème av avlingen

iført for møtt La Crème i saftige meloner

Mellom matlagingen, kattvandring, housecleaning, gråt og rolig rygte jeg sist helg, jeg også …

ANNONSE

1. Fikk en massasje
Etter to dager inne måtte jeg komme seg ut av huset, så jeg brukte endelig spa-gavekortet jeg hadde spart siden jul for å få en dyp vevsmassasje.

Og jeg lærte en verdifull leksjon den dagen om massasje teknikere som tidligere er ansatt av profesjonelle fotballag – at det ikke er en god ide å fortelle en, “Gimme All Ya fikk! Jeg har høy toleranse for smerte. ”

Med mindre du virkelig, egentlig, gjør du virkelig.

ANNONSE

Katter og sminke Sweatshirt ??

$ 42.

Handle nå

2. Posed med biebs
Nei seriøst! Han var på Macy’s. Der var han, som var perfekt for en visning for sin nye duft, kjæreste, så jeg gikk bare opp, pisket ut min iPhone, og klikk!

Hvilke minner meg: Kjære Justin, mens jeg har absolutt ikke noe ønske om å ha på seg dette eller noen duft designet av en tenåringsgutt, skjermutklippene dine? – Rått.

3. Knapt knapt noen sminke i det hele tatt
Heck, jeg hadde knapt det hvorfra å fylle på mine bryn, som for meg er noe tantamount å puste, eller iført undertøy, eller spiser med jevne mellomrom.

Tabs godkjente ikke.

Han fortsatte å sende meg passive aggressive tekster om mitt farlige arbeidsplass utseende med utdrag fra sin nye bok, faner katten på stil: Alt du trenger å vite for å leve et fasjonabelt liv, som denne lille nuggeten: “En full dekning leppe farge i a Klassisk, elegant nyanse vil gjøre underverk for utseendet ditt. ”

Crankypants!

I dag er det faktisk den første dagen i en uke at han ikke har gitt meg det ovennevnte “onde øyet”, og jeg tror det har noe å gjøre med disse nye for faced La Crème Lip Creams ($ 21 hver), som i utgangspunktet er Super myke leppestifter pakket med pigment og glans.

Alle 16 av de fuktighetsgivende bemmene i den helt nye produktlinjen inneholder lotusblomstekstrakt og peptider (fancy!) For å holde leppene glatt og fast. Det brede spekteret av nudes, krydder, pinks og røde gjør det enkelt å finne en farge for å koordinere med antrekket ditt.

Og fordi fargene er så mettede, myke og glatte, kan ikke bare hoppe over dem med en leppeforing, men jeg trenger også bare ett lag for ugjennomsiktig, selv dekning.

De er bare enkle å bruke. De bosetter seg ikke engang i mine fine linjer eller bløder utover min naturlige leppelinje.

Fra venstre: Naughty Nude, Naked Dolly, Nude Beach og i Buff

Spice Spice Baby, kanel kyss, honningbjørn og søt lønn

Marshmallow Bunny, Razzle Dazzle Rose, Juicy Melons og Fuchsia Shock

Juicy meloner er sannsynligvis min favoritt. Jeg elsker hvordan hintet av oransje fungerer med en brunbrun, men fuchsia sjokk og korallbrann oppfører seg også godt på bronzed hud.

Jeg vil ha godteri, korallbrann, stilettrød og guddommelig vin

Twatches fra venstre: Naughty Nude, Naked Dolly, Nude Beach, i Buff, Spice Spice Baby, Kanel Kiss, Honning Bear og Sweet Maple

Marshmallow Bunny, Razzle Dazzle Rose, Juicy Melons, Fuchsia Shock, I want Candy, Coral Fire, Stiletto Red and Divine Wine

Marshmallow Bunny

Razzle Dazzle Rose

Fuchsia Shock

jeg vil ha godteri

Divine Wine

Coral Fire

Stiletto Red

I think these borrow inspiration from Benefit, specifically Benefit’s Silky-Finish Lipsticks, which seem a lot like these but feel a little thinner to me.

As for how long these last on my lips, I get between 3-4 hours, assuming I’m just chillin’ at my desk and not eating or drinking, which isn’t altogether good or bad.

While they’re unflavored, they do have a faint licorice-like scent that fades after about 5 minutes. They don’t, however, contain parabens or mineral oil.

Oh, I have noticed that these appear to be temperature sensitive. They melt easier than many lipsticks do, which is just to say that you might want to be careful where you keep them if you live somewhere very hot (I’ve been thinking about keeping them in the fridge).

ANNONSE

PRICE: $21 each
Tilgjengelighet: Tilgjengelig nå på Sephora og Ulta Stores, og online på Toofaced.com
MAKEUP and beauty blog RATING: B+/A-

Din vennlige nabolag skjønnhetsavhengige,

Karen.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related Post