Makeup samt Beauty Blog Monday Poll, Vol. 436

Du kan lure på, “Så hva i tarnation er denne mandagen pollen, uansett!?”

Vel, det er ikke nettopp en undersøkelse. Det er mer av en stadig utviklende (devolving?), Noe tilfeldig notering av bekymringer jeg har satt ut til besøkende hver mandag morgen for de siste ni (!) Årene. (Det er som en kickstart for hjernen din.) Jeg har alltid hatt glede av å lese svarene dine i kommentarene, så vel som jeg håper du liker å lese min.

Hvem vil du kysse på dette ekstremt andre?
Jeg vil gjerne gi min mor et kyss på kinnet, så vel som en stor klem, mens jeg er på den.

Hvilken rødme har du i sminkeposen din?
Mac Gingerly, som jeg legger i posen min før jeg dro til sykehuset da Connor ble født, så vel som det har vært der inne siden siden. Det er en naturlig utseende matt peachy brun, så vel som når jeg bærer den, føler jeg at jeg ser ut som jeg har vært prancing med et felt med noen hjort og sh * t.

Det er mitt mål i livet å ikke se ut som jeg har to malt bit sirkler på eplene av kinnene mine … selv om jeg ikke alltid lykkes med det, lol!

Ja, jeg har gått utenfor å se latterlig ut, jeg innrømmer det.

Hva lukter du akkurat nå?
Den fineste duften i hele verden: Spedbarnshår. Jeg er spedbarn grådig, så vel som jeg ikke skammer meg for å innrømme det.

Ser du frem til de nye Gilmore Women Episodes?
Helt klart! Jeg er i ferd med å sette den på kalenderen i dag, så vel som jeg ikke tror det kommer ut til november.

Jeg planlegger selv å få en flaske vin fra TJs som jeg vil fraktgjøre åpen på den ekstremt spesielle anledningen.

Kan du gjøre en push-up eller en pull-up?
En gang om gangen kan jeg gjøre begge deler.

Ikke på samme tid, husk deg, siden dette ikke er amerikansk ninja kriger eller noe, så vel som jeg ikke er i ferd med å gå opp laksestigen … men jeg hadde anstendig overkroppen Stamina på en gang.

ANNONSE

Din tur. Bare kopier, så vel som lim inn i samsvar med bekymringer i en kommentar med svarene dine. Jeg ser frem til å lese dem!

1. Hvem vil du kysse på dette ekstremt andre?
2. Hvilken rødme har du i sminkeposen din?
3. Hva lukter du akkurat nå?
4. Ser du frem til de nye Gilmore Women Episodes?
5. Kan du gjøre en push-up eller en pull-up?

ANNONSE

Katter og sminke Sweatshirt ??

$ 42.

Handle nå

Hva skjer min venn? Mandag morgen! Jeg føler meg som donuts … og croissanter … og kake.

Husk metoden du brukte til å føle når du så vel som dine gode venner ville spike din hjemmelagde koreografi til smakpikerne? – Som du bare hadde erobret freakin-planeten? Jeg håper denne uken føles slik for deg.

ANNONSE

Hvis dette var gammeldags, ville jeg gi deg et notat i skapet ditt for å fortelle deg å “ha en flott uke!”

Din Friendly Community Beaution Addict,

Karen.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related Post