Jeg kan ikke bilde falle ut av lignende med Laura Merciers nye bakt øye fargekombinasjon

er de makaroner, eller er de øyenskygge? Vel, det avhenger. Bakt skjønnhetene i Laura Merciers nye bakt øye fargekombinasjon ($ 48) kan bare være litt av begge.

Som makaroner får de meg til å smile. Alle fem av de skinnende skyggene i brunt, bronse, beige, rosa så vel som lilla innskudd ekstremt bit etter effekter på kinnene mine, så vel som jeg liker glødende, vidt våken utseende deres punchy pigmenter gir på øynene mine.

ANNONSE

Paletten, en ferieutgivelse, også inkluderer en tidsbesparende overraskelse – en dobbelt-tippet rent med en flat øyeskygge ren på den ene enden så vel som en tett, rettet kremskygge ren på den andre. Jeg har prøvd nyanser både våte, så vel som tørre med den flate skyggen, så vel som fikk litt raske, friske utseende, så vel som siden skyggene følger lokkene mine så godt, måtte jeg ikke bruke noen form for ekstra Tid rydder opp etter effekter på kinnene mine.

Iført buxom ekte skygge rødme i pusten på kinnene mine

Hvis du liker punchy pigmenter med svært lite ettervirkninger, så vel som rask, glimrende øyeutseende, kan den nye bakt øyenfargekombinasjonen bare være verdt tiden din.

ANNONSE

Pris: $ 48
Tilgjengelighet: Tilbys nå på Laura Mercier tellere, så vel som også online
Sminke samt sjarm blogg rating: a

Ditt vennlige samfunn sjarmavhengig,

Karen.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related Post