Produkt Spotlight: Mac Glow Play Blush i Grand

30 sekunder for å rødme
For lignende fjørkre striper (dette er et tegn på mitt pulserende språk i disse dager, med tanke på at Connor har gjentatt hva hun hører), har jeg presset lykken min vanskelig om morgenen for å få det jeg trenger for å få gjort før du drar til bakeri for arbeid.

Når det kommer tid til sminke, flyr jeg opp trappen, få tak i mine mange pålitelige produkter, samt verktøy, samt sette timeren min i tre minutter.

ANNONSE

En av de pålitelige produktene jeg forstår, jeg kan slå til nå er Peachy Pink Mac Grand Blush ($ 30), siden selv i full sollys (som du vet, tar ingen fanger), det gjør ikke meg ikke så gal. ?

Det føles som et fint pakket pulver som bruker en myk, hoppekrem, så vel som jeg glatter det på kinnene mine, ingen biter basseng i porene mine. Også vanskelige kanter ?? Hva er de?

Det er en trøst i å forstå at selv om jeg rushed sminke (seriøst, er det et mirakel jeg ikke har stilt mitt øye med en mascara-wand), jeg kan danse inn i dagen min uten å virke som en rogue clown som skremmer barn i mareritt. ?

ANNONSE

Katter og sminke Sweatshirt ??

$ 42.

Handle nå

(Det er bit ting.)

Blush er at ofte oversett bindeforbindende trinn som knytter mye sminke ser sammen, så vel som så selv når jeg gjør ekstremt grunnleggende sminkeutseende – mascara, tonet fuktighetskrem så vel som en naken (eller en dristig) leppe – jeg prøver å ta deg tid til rødme.

De bemerkelsesverdige, som Mac Grand, ta en enkel 30 sekunder å bruke, så vel som de er verdt det.

Jeg bruker Grand på kinnene mine. (Lipstick er Mac barokk Internett, i situasjonen du lurer på.)

Den glatte, hoppekonstruksjonen gir entusiastisk seg til å blande seg, og etterlate glatte gradienter, selv når du rushing så intensivt at du tester grensene for rom-tidens kontinuum.

Best av alt, det leverer farge som varer hele tiden lang.

ANNONSE

Hvis du liker sminke, men bare ikke har den ekstra båndbredden for å administrere en ting, kan denne rødmen være den beste rødmen for deg. Bruk det til et rent klesvask når du rushing, eller lag det for å utvikle intensiteten på dagsdager når du har mye mer tid til å gjøre kunstsøy-fartsiske ting.

Din vennlige samfunn appellavhengige,

Karen.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related Post