En vintertids hudpleie Tips: Denne lille bryteren til dusjspillet ditt kan gjøre deg til en stor softie

Når dusjromet er kaldt, så vel som du faktisk fryser rumpa, ta med kroppen din fuktighetskrem eller kroppsolje med deg i dusjen.

Hold den på en hylle, så vel som dus dusj. Da, når du er ferdig, håndkle av så vel som fuktighet før du selv går ut av dusjen.

ANNONSE

ANNONSE

Rist deretter knyttneve på den fryktelige Hobgoblin som tok en beslutning om ikke å sette opp sentralvarme i leiligheten din!

7 tunge hydratorer å ta i dusjen

Filosofi utrolig Grace pisket kropp Creme, fra den utrolige Grace Fint parfyme Jumbo Layer Set ($ 75): Feminin, Teasing, så vel som fantastisk fuktighetsgivende, det forlater huden som lukter svakt av muugetblomster (lilje av dalen), bergamot og muskl. tilbys nå online.

L’Occitane Shea Butter Whipped Body Cream ($ 24): Et lys, men ekstremt fuktighetsgivende mousse som tar hurtigere enn du kan si, “Ja, jeg vil gjerne ta huset som Chunky Orange Infant Tabby.” tilbys nå online.

Laura Mercier Golden Honey Musk Souffle Body Creme, fra Body & Bath Duet ($ 50): Slå av hudens tørst mens du forstyrrer sansene dine med denne varme, så vel som avslappende blanding av aromatisk honning og rav. tilbys nå online.

Avene kroppsolje ($ 24): en tykk, rik mineraloljebasert kroppsolje med en jordaktig, peachy duft. tilbys nå online.

Tata Harper Revitalizing Body Oil ($ 90): Det er flott å se uttalelige ord, som solsikkeolje, druefrø og olivenolje, på toppen av dette kostbare, fuktighetsgivende produktets komponentliste. tilbys nå online.

Neutrogena Body Oil Fragrance Gratis ($ 9,99): Beslag tørr hud uten å ødelegge budsjettplanen din med denne raskt absorberende duftfrie foretrukne min. tilbys nå online.

Amlactin alfa-hydroksy terapi fuktighetsgivende body lotion ($ 18.99): en eksfolierende lotion bestående av 12% melkesyre. Jeg valgte det på Costco om en måned siden, så vel som min som for det vokser sterkere hver dag! Jeg bruker det på hele kroppen min, så vel som jeg tror det gjør en fantastisk jobb, men det holder virkelig albuene, knærne så vel som føttene føler seg fabelaktig myk. tilbys nå online.

Din vennlige samfunn appellavhengige,

Karen.

ANNONSE

Katter og sminke Sweatshirt ??

$ 42.

Handle nå

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related Post