Hvor er det merkeligste stedet du noen gang har brukt sminke?

har børste, vil reise
Tog, fly, biler? Robåter, rickshaws, hundesleder, flyplassterminaler? Toalettet på da cloob?

Hvor er det merkeligste stedet du noen gang har brukt sminke?

ANNONSE

De fleste av mine doozies involverer reise eller tidsfrister. Eller reise og frenetisk rushing.

En gang jeg brukte nars amour rødme i et toalett på en fergebåt som krysser San Francisco Bay … som du kanskje tror kunne være litt fantastisk og poetisk (“hun braved havet ombord på et fantastisk skip for å møte sin kjærlighet, feiende nars amour over henne Kinn som bølger lapped mot skroget … “), bortsett fra at det ikke var det.

Det sugd egentlig virkelig. Det var som å prøve å påføre rødme i en sardin kan bli rystet av en gigantisk … haha! Jeg hadde knapt nok plass til å heve armen min høy nok til å nå ansiktet mitt, og det var også mørkt der inne, så jeg kunne ikke se sh * t!

ANNONSE

Katter og sminke Sweatshirt ??

$ 42.

Handle nå

Åh, båten var også rocking frem og tilbake, som gjorde meg sjøsukken.

Og så er det Bart (Bay Area Rapid Transit, Bay Area Subway System). Ja, jeg var en av de kvinnene som bruker sin sminke på gryningen på daggry på toget. Og min bil (som passasjer, jeg kan legge til). og ulike flyplassen toaletter (vanligvis utfordrende fordi belysningen vanligvis suger).

Jeg kan ikke være den eneste med historier som disse (vennligst fortell meg at jeg ikke er). Hvor er det merkeligste stedet du noen gang har brukt sminke?

Din vennlige nabolag sjarmavhengig,

Karen.

P.S. Gledelig 4. juli! Hva har du i dag?

Har du dagen fra jobb? Er det noen fantastiske fyrverkeri skjermer i ditt område? El Hub snakker alltid om popping firecrackers når han vokste opp i Hawaii. Alt var lovlig der tilbake da, selv firecrackers og flaske raketter. Firecrackers er forbudt her, men det er noen store fyrverkeri skjermer, som en stor i San Rafael på Marin County Fair. Jeg vil virkelig ta med videokameraet mitt og prøve lykken min på fyrverkeri fotografering.

Ting er litt chill her i dag på Tabs Cat Industries, LLC. Tabs er mellom modelleringsjobber, så han ga meg på ettermiddagen av.

ANNONSE

Etter å ha spilt med sminke for en stave, tror jeg jeg vil snike seg til bassenget.

Uansett hva du er opptatt, har du en fantastisk dag, og husk det …

Photo by jeff_golden
P.S. EDIT: Okay, I’ve been reading your comments, and uh…!? I thought my ferry one was weird, but apparently not. Rachel, gurl, yours made me laugh out loud!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related Post