Lørdag surfing, 21. november, 2020

Løft hånden din hvis du noen gang har gått rundt i nabolaget ditt og tar bilder av høstbladene! ? Ja? OK. Nå hold hånden din opp hvis du har tatt bildene det første du ønsket å gjøre når du kom hjem, malt neglene dine.

? Lol!

ANNONSE

Jeg kan ikke være den eneste.

Jeg tok en tur i går morges etter at jeg droppet connor av på skolen, og det var en kjølig, solrik nordlig California morgen, 46 grader, så selvfølgelig gikk jeg ut i min dunjakke og som 20 millioner lag. ? Dette er noen bilder av blader fra nabolaget mitt, og øyeblikket jeg kom tilbake til huset mitt, det første jeg trodde var at jeg trengte å finne en burgund eller en gulgrønn neglelakk …

Jeg tenker jeg kan gjøre en mørk hvitvin i dag som Essie Bordeaux?

ANNONSE

Katter og sminke Sweatshirt ??

$ 42.

Handle nå

Hvis du vet om en farge som perfekt legemliggjør “høstblader,” gi meg beskjed.

De 15 beste gaver til katt-lovin ‘damer!

Disney fans, nå kan du få noen av dine favoritt tegneserie tegn på Dooney & Bourke-tote poser.

Påståelig er dette møbler laget for mennesker … men vi vet alle at det til slutt er alt for felinene.

Hva er forskjellen mellom økonomiske og high-end neglelakk?

-> Ultas Black Friday Sales!

Ja takk!

Kjære hengt Vanngo, vær så snill å stoppe med huset mitt og gjør dette til ansiktet mitt.

Ok, noen trenger å snakke meg ut av bangs fordi jeg bor for Hailes.

Jeg har vært binge nyter kronen hele uken lenge.

Jessie J fikk noen rør!

Jeg tok ganske glede i dette!

Hvordan ikke å ta ting personlig

Så mange fantastiske ting

HERREGUD. La oss lage alle informasjonskapslene!

Jeg er ute for å få Connor klar for en sosialt distansert ballettresultat nå. Hun har tatt en zoom klasse med noen andre små ballerinas i et par måneder, og i dag skal de alle gjøre deres rutine utendørs bak dansestudioet, som indikerer glitter, glitrer og hele Shebang!

ANNONSE

Snakkes snart. Ha en fantastisk helg.

Din vennlige nabolag appellavhengige,

Karen.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related Post