Happy Thanksgiving

glad Thanksgiving, fantastisk venn. La meg være cheeseball / ball av ost som jeg er for et sekund, ok? Jeg er her for å minne deg om at du er elsket, 2) Du er i stand, så vel som 3) Du er nettopp der du er ment å være i livet, selv om du ikke føler deg som deg ‘ Re heller “der” (hvor som helst “der” er) ennå i reisen din. Jeg er takknemlig hver dag at vi på en eller annen måte, med den magiske i Interwebz, har fått å forstå hverandre.

Som en stor del kvinner, krever jeg tilkobling. kravet det. blomstre på den. Følelsen som jeg er en del av en stamme, får livet til å føle seg litt mindre … vel, kjedelig. Som jeg ikke trenger å gå alt alene.

ANNONSE

Jeg har trodd mye om denne linjen jeg hørte akkurat nylig i et horror show jeg likte på Netflix kalt haunting av åsen hjem (av alle ting!), Hvor en av tegnene snakker om å forberede barna for farene ved ” Den ekte verden, “så vel som hva hun sier fast med meg. “Det [den ekte verden] har tenner. Det er sulten, så vel som det er dumt, så vel som det spiser så vel som spiser tankeløst. ”

Noen ganger føler jeg at jeg blir tygget opp, så vel som forbruket av alle voksne jeg må gjøre hele tiden – regninger, arbeid, drudgery av daglige ting som støvsuger sofaen samt rengjøring på badet. Nøyaktig hvordan får du med alt uten å føle at du sitter fast på et hamsterhjul? Nøyaktig hvordan føler du deg mindre ensom?

Svar: Du oppdager gode venner hvor du kan, så vel som du holder på dem. Stramt. Så vel som det er det jeg kjenner mye så vel som er takknemlig for de fleste her på MBB – alle vennskapene jeg har laget langs metoden (siden 2007!). Uten deg gal, ville jeg være ute av min frickin ‘sinn nå. Egentlig. Gitt, det kan støy litt bemerkelsesverdig (hva, jeg dramatisk? Ingen måte!), Men hvis livet hadde tatt en annen sving, så vel som jeg gjorde noe annet i stedet, som Mentor Underwater Basket veving til turister på en ekstern øy, jeg Forstå at jeg mest sannsynlig ville være bra … men det ville mye absolutt være et hull i hjertet mitt. En tomhet. Det ville være noe som mangler.

ANNONSE

Katter og sminke Sweatshirt ??

$ 42.

Handle nå

Jeg er så, så takknemlig at vi oppdaget hverandre i dette bitiske hjørnet av verden. Jeg er takknemlig for deg for din gjennomtenksomhet, din medfølelse, din vitt så vel som din Joie de Vivre, så vel som jeg er glad for å si at jeg er en av de heldige kvinnene som har en stamme kjærester til å vende seg til .

Takk for at du er en venn, så vel som ja, jeg har nettopp sitert de gyldne jentene! ? Si takk til deg for å ha ryggen min, siden jeg alltid har din.

ANNONSE

Jeg håper du har en fantastisk Thanksgiving. Spis en ekstra assistent av potetmos for meg, vil du?

Med mange kjærlighetsavtaler, din vennlige samfunnsapslingavhengige,

Karen.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related Post

Green DayGreen Day

Til ære for å være St. Patrick’s Day, trodde jeg at jeg ville vise frem noen grønne sminkeartikler i min stash. La oss bruke den lokale dollarbutikken som en måler