Spotted på negler denne våren: Illamasqua er speckled neglelakk i knappe

iført to lag av den nye Illamasqua-specked neglelakk i knappe, en av fem neglelakkene i den nye ufullkomne samlingen, tilgjengelig nå på Illamasqua tellere og illamasqua.com
Da jeg var barn, hadde jeg virkelig ikke noe konsept av tid eller årstider (seriøst, noen ting endres aldri). Faktisk, hvis det ikke var for godteri, ville jeg ikke ha fulgt noen kalendere i det hele tatt!

Det jeg antyder er, jeg pleide å finne ut hvilken sesong det var av slags godteri jeg spiste, som “oh! Cadbury små egg? Det skal være våren. ”

ANNONSE

Illamasqua’s New Limited Edition $ 16 Speckled Nail Lakker Påminner meg om Chocolate Easter Bunnies, Peeps, Jordan Almonds, og selvfølgelig, Speckled Cadbury Små egg som alltid brukes til å signalere vårenes ankomst.

Cadbury små egg var alltid mine favoritter …

Jeg ville spise de rosa først, noe som sannsynligvis er klart, en pastellrosa med Navy Blue Speckles, synger til meg som fuglene utenfor kontorvinduet, og får meg til å nippe på neglene mine (sannsynligvis ikke en god ide) .

ANNONSE

Katter og sminke Sweatshirt ??

$ 42.

Handle nå

Jeg har to strøk her, men jeg må komme tilbake til deg om slitasjetiden, som jeg bare har hatt på seg det i noen dager (så langt, så bra). Allerede, men basert på hvor jevnt den påførte og den pigmenterte fargen, blir den tommelen opp fra meg.

Jeg graver kombinasjonen av små mikroglitter og større sekskantede stykker. Virkelig minner meg om påske candies, eller små fugl eggeskall.

Kul!

Her er noe Mine andre Nail Nerds kan sette pris på: Når du bruker mye mer enn ett lag, viser glitteren i bunnlagene gjennom, men ser ut som det er enda mer unna, så du får en blanding av skinnende glitter i topplaget og dimmerglitter i De nederste lagene som gir effekten ekstra dimensjon.

Hvis knappe holder seg bra etter at jeg har åpnet noen få flere bokser med saus og skrevet noen tusen mye lilla.

ANNONSE

Ooh! Jeg vedder på en flerfarget mani med alle tre ville se bra nok til å spise, om nom nom!

Pris: $ 16 hver
Tilgjengelighet: Tilgjengelig nå på Illamasqua tellere, Illamasqua.com og Sephora.com
Makeup and Charm Blog Rating: B + / A-

Din vennlige nabolag sjarmavhengig,

Karen.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related Post