Lørdag surfing, 9. november 2019

Si takk til deg for å være en venn!
I situasjonen du trenger å nå meg, vil jeg være på Michaels i San Rafael, California, siden åpenbart jeg online der nå! ?

Hva handler det om håndverksprodukter jeg teknisk ikke krever, men desperat vil ha? – Slik som dette Golden Women Cross Stitch Kit?! Du har aldri noe imot at jeg aldri har søm et kryss i mitt liv (?), Men jeg vil ha det uansett.

ANNONSE

Jeg går igjen senere i dag for å få noen frosting forslag, så vel som poser, så jeg kan metode piping cupcakes denne helgen. Kanskje noen mye mer informasjonskapsler, også, hvis jeg oppdager noen søte.

Hva med deg? Hva driver du med?

Har du noen få minutter? Siden her er noen historier som fanget øyet denne uken …

ANNONSE

Katter og sminke Sweatshirt ??

$ 42.

Handle nå

Alt du trenger for å forstå om øyenbrynutvidelser (YUP, du sjekket ut som riktig)

AAAAAAND I denne ukens utgave av “Celebs Releasing Charm Brands,” Pop Singer Kesha har en levende ny Vegan Makeup Line.

The Supreme Starter Set for Guy? hvem tenker på å bruke sminke, men ikke forstå hvor du skal begynne

Kan du fortelle om øyet ditt sminke er veldig øye-trygt?

Den mystiske svarte feline som stjal showet under en mandag kveld fotballkamp er fortsatt på løs!

Super essensiell bekymring -> er quilty the feline? en getaway artist eller en kriminell mastermind?

Denne kjente profesjonelle fotografen avslører hvorfor David Bowie brukte Red Lipstick. (Side notat: Jeg spørsmålet om han brukte en matchende lip liner også?)

Du er så kult, Cher!

Hvor ganske er disse cupcakes?

Elsker disse updo ideene

Jeg håper du har en flott resten av helgen din! Fortell meg at du gjør noe som slapper av så godt som morsomt.

Ditt vennlige samfunn sjarmavhengig,

Karen.

ANNONSE

P.S.

Oh, så vel som dette er ganske tilfeldig, men du kan huske på at jeg evaluerte litt langvarig, svette-bevis sminke for å ha på treningssenteret for noen måneder siden, delvis siden min HIIT-instruktør ba meg om å være treningsstudioet Medlem av måneden, som inkluderte oss å ta bilder sammen i løpet av klassen, og dermed sminke?

Vel, jeg klarte ikke å huske om det frem til denne uken, da jeg oppdaget at “Månedens” Månedens medlem “var opp, så vel som jeg er i bildet! Lol.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related Post