For rotete, hakkete, løse bølger, er det en perfekt struktur som fullfører spray

Alterna kaviar perfekt struktur fullføre spray ($ 28), likevel forstått som “en helt akseptabel alternativ til oribe’s bomb-Diggity (men mye dyrere per unse) tørr teksturiserende spray.”

Jeg sprayer den på etter curling for å få hakkete / rotete / løse bølgene jeg liker sportslige. Du kan bruke det som en tørr sjampo, en rotløfter eller en lett hold hårspray.

ANNONSE

Jeg liker det … men jeg tror jeg foretrekker oribe’s tørre teksturiserende spray litt mer generelt. Det er Jay-Z til min Beyonce.

Awesome, det er ødelagt!

Jeg kan ikke huske på nøyaktig hvordan jeg kom over det, men har du sett deg ødelagt? Jeg fanget det i går kveld på Netflix, så vel som virkelig likte det.

Det er en quirky (og noen ganger ekstremt voksen) Kommende historie om en ung jente, mest sannsynlig rundt 12, kalt skunk (spilt av Eloise Laurence), som er rett på det mellom scenen før du ender opp med å være en fullverdig Tenåring, så vel som hun er forgjengelig, så vel som bedårende, så vel som klosset søtt. En av de kvinnene som ville være en fantastisk venn.

Filmen også stjerner Tim Roth samt Cillian Murphy, som begge svinger i fantastiske forestillinger.

Akkurat som hoder opp, er det noen ganske intense, følelsesmessig ladede scener i filmen, hvor du kanskje vil dekke unge øyne hvis du ser med barna.

ANNONSE

Nå ser jeg etter noe nytt å se på. Har du oppdaget noe bra i det siste på Netflix?

Din Friendly Community Beaution Addict,

Karen.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related Post