Nedtelling til National Lipstick Day 29. juli! Chanel Rouge Coco Ultra Hydrating Lip Color i Edith

Det er min jente, Edith! (Chanel Rouge Coco i Edith, $ 37)
En ekstra søvn ’til National Lipstick Day! (Som om vi trengte en formell ferie for å feire leppestift.)

I dag hadde jeg varm rosa rouge coco ultra hydrating leppe farge i Edith ($ 37), en av mine faves i fuktighetsgivende ultra hydrating leppe color linje.

ANNONSE

Jeg antar at jeg ikke hadde nok vann i går (Bad Karen!), Fordi da jeg våknet opp i morges, var leppene mine ekstra tørre, og da leppene mine føler seg spesielt parched, rouge coco det er! Ah, så fuktighetsgivende …

Chanel Rouge Coco i Edith ($ 37)

Jeg liker å ha på seg edith med varme toner på mine øyne og kinn. Varmt gull og browns par godt med det, som Khaki. Åh! – Og varm gylden taupe … og rike greener, også. Hvis du vil bo i Chanel Fam, kan du prøve det med Tissé Vendôme, Tissé Rivoli eller Tissé Mademoiselle Chanel Quads.

ANNONSE

Din vennlige nabolag skjønnhetsavhengige,

Karen.

P.S. Hva gjør du i kveld? Vi kom akkurat tilbake fra pizza og pasta på Pizza Antica i Mill Valley. Jeg hadde en heirloom potetpizza med karamelliserte løk og hvit trøffelolje. Mmm … det var veldig bra!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related Post