Makeup samt klageblogg Monday Poll, Vol. 340

Makeup samt klageblogg Monday Poll for 29. september 2014
Du lurer kanskje på, “Så hva i tarnasjon er denne mandagelsesmåling, uansett!?”

Vel, det er ikke nettopp en undersøkelse. Det er mye mer av en jevnlig utviklende (devolving?), Noe tilfeldig notering av bekymringer jeg har satt ut til besøkende hver mandag morgen de siste syv årene. (Det er som en kickstart for hjernen din.) Jeg har alltid gjort glede i å lese svarene dine i kommentarene, så vel som jeg håper du gleder deg til å lese min.

Hold deg i eller gå ut?
La oss gå ut! Ta meg et sted jeg aldri har vært før, så vel som vise meg noe jeg aldri har sett.

Et stykke sminke du ikke kan slutte å ha på seg?
Laura Merciers glatte overflate Perfekt Fluide Foundation.

Åh! Det er ting av legenden. Full dekning, føles lettere enn Fred Astaire ser på tærne, glatter ut porene, så vel som det er mye mer behagelig enn et utmerket par sokker.

Hvis du vant lotteriet, hva er det aller første du vil gjøre?
Jeg ønsker at jeg kan si at jeg ville gjøre noe eksentrisk eller elegant som å hoppe på det ekstremt aller første flyet til Kauai med ingenting, men klærne på ryggen, eller gå til et dyrs husly, så vel som å forkynne, “Jeg vil ta alle de Kitts! ” Men ting som det måtte vente frem til etter at jeg tok vare på noen funksjonelle ting først.

Forutsatt at jeg allerede hadde signert baksiden av billetten, så vel som skjult det i et trygt sted, det aller første jeg ville gjøre, er å oppdage en stor advokat, så en stor monetær rådgiver – begge har betydelig erfaring med shepherding lotteri vinnere.

Jeg antas at jeg bare sliter så vel som ansvarlig på den måten …

Hvilke plakater så vel som bilder har du på veggene dine vokser opp?
Å, mann, jeg hadde så mye tilfeldig skit på veggene mine da jeg var en tenåring. Jeg husker en betydelig nye ungdommer på blokken plakaten; Jeg tror de var alle satt på en stoop så vel som å smile opp på kameraet. Det var hengt ideelt under et innrammet bilde av fem kattunger, hver en annen farge, som min mamma broderte for hånden.

Men min stolthet så vel som lykke var et nagel-esque-bilde av en 80-talls kvinne med en enkelt tåre som rullet ned i kinnet hennes, så vel som en undertekst som leser, “minner …” Min bestemor fikk det til meg fra en plakatbutikk på Newpark kjøpesenter for min sekstende bursdag.

Jeg ønsker at jeg fortsatt hadde den tingen …

Oh, så vel som jeg også hadde et bevegelsesbilde plakat for Casablanca hengende rett over skrivebordet mitt.

Har motsetninger tiltrekker seg?
Sikkert, hvorfor ikke? Basert på mine dating erfaringer, skjønt (tankene du, jeg er lykkelig gift nå, så vel som har vært med nøyaktig samme person i 13 år), tror jeg det er mye lettere på forbindelsen når du ikke er regelmessig i sjansene med hver Andre over Hot-Button Emner som religion, politikk, ungdommer – den slags ting.

ANNONSE

Din tur. Bare kopier, så vel som lim inn i samsvar med bekymringer i en kommentar med svarene dine. Jeg ser frem til å lese dem!

1. Hold deg i eller gå ut?
2. Et stykke sminke du ikke kan slutte å ha på seg?
3. Hvis du vant lotteriet, hva er det aller første du vil gjøre?
4. Hvilke plakater så vel som bilder har du på veggene dine vokser opp?
5. Tiltrer motsetninger?

Good Monday morning, my friend.

I always make my very first cup of coffee additional big on Monday mornings…and then I treat myself to a few minutes of Karl.

ANNONSE

Katter og sminke Sweatshirt ??

$ 42.

Handle nå

Here is your Karl Lagerfeld quote for the week:

“Change is the healthiest method to survive.”

– Karl Lagerfeld.

ANNONSE

Word, Karl… Word. We may disagree on sweatpants, however we’re in tune on this.

Din vennlige samfunn appellavhengige,

Karen.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related Post