Eyeshadow / Eyeliner / Eye Primer: Hva er dine nåværende fave produkter?

Fave Eyeshadow for øyeblikket: Chanel Les Beiges Sunn Glow Natural Eyeshadow Palette
*** Alert *** Nosy Noodle her. Jeg liker å høre om hva andre mennesker er i … Fordi jeg er en nosy noodle som det! Her er min nåværende foretrukne øyeskygge, eyeliner så vel som øye primer. Hva er ditt?

-> Øyenskygge

Når jeg bærer Chanel Les Beiges sunn glød naturlig øyenskygge kombinasjon i medium, som jeg har gjort en god del i det siste, jeg får komplimenter, som er ganske rart for meg siden det ikke er en fancy kombinasjon i det hele tatt, men hei, Jeg tar det!

ANNONSE

Det er en pared ned naken øyenskygge kombinasjon i sin langsiktige linje, så vel som det har et par matt kule tonet browns, en shimmery beige samt shimmery gull, så vel som en matt off-black (det er også to Andre bare nylig lagt til versjoner i lys så vel som mørk).

Jeg liker akkurat hvor ukomplisert det er så vel som at jeg bare kan sette den på lokkene mine, så vel som å gå (Browns i krøllen, svart til linje, så vel som beige å markere). Selv om det ikke ser revolusjonerende eller unikt, er det nydelig så vel som unikt flott. Pulverene er sensasjonelt myke, så vel som å blande dem, er ikke engang en ting.

-> eyeliner.

Mac kaffe! Si takk til deg, Tatiana, for å la meg forstå at kaffe mystisk dukket opp igjen på Mac-nettstedet en gang i løpet av de siste ukene. Jeg kan eller ikke har trukket avtrekkeren på en pinne eller to … eller fem. Lol. Seriøst, det er den aller beste brune liner forstått å kvinnes. Det er ikke så godt rødt eller oransje eller også noe, virkelig, så vel som det varer på vannlinjen uten å gjøre øynene mine.

ANNONSE

Katter og sminke Sweatshirt ??

$ 42.

Handle nå

-> Øyeprimer

Mac Prep + Primer 24 timers forlengelse øye base.

Det er bare bra!

Oh, så vel som om du vil få litt RECs for Brows / Lash / Lip-produkter, må du kontrollere kommentarene på dette andre innlegget, men jeg må advare deg – du kan gå bort med et ønske om å liste om to miles lang. Jeg sier bare. Det er så mange kick-@ ss recs i disse kommentarene. Du har blitt advart.

ANNONSE

Hva er din nåværende foretrukne øyeskygge, eyeliner så vel som øye primer?

Din Friendly Community Beaution Addict,

Karen.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related Post