Shu Uemura Makeup Tutorial: Go Pastell for A Fresh Spring Eye

I forrige uke publiserte jeg fargeprøver av øyenskyggene fra Shu Uemuras nye Spring Rebirth Collection. Det var fem påskeegg-esque pastellfarger i gruppen, hver med et oh-so-sur hvitt blomstermønster, som straks forsvant etter at jeg satte dem!

Uberørt miljøvennlig-lett miljøvennlig (iriserende)

Solstrøm – lett pastelloransje (iriserende)

Earth Brown – Warm Brown (iriserende)

Spring Breeze – Light Pastell Purple (Pearl)

Gul oppstand – lys gul (perle)

Jeg er normalt ikke veldig trukket inn i pastellfarger, men disse fargene er morsomme, enkle å bruke, samt har utmerket fargeutbetaling. Jeg integrerte dem med Shu’s Tri-Color Eye Pencils (også fra Rebirth Collection), samt kom i kontakt med min blomstrende indre fargediva.

ANNONSE

Den begrensede utgaven Tri-Color Pencils, Creme Shadow Pencils som kan brukes både som foring og øyenskyggebase, er tilgjengelige i to versjoner-kuletonet akvaklow samt varmtonet energiflyt ($ 25 hver). Hver “flyt” har tre forskjellige fargede blyantspisser.

Jeg liker virkelig disse som en skyggebase siden de glir så raskt på lokkene i tillegg til å gi de tilhørende skyggene en fin punch med farger. Strukturen er tykk uten å føle seg tung, og bemerkelsesverdig varer formelen hele tiden på mine halvlide øyelokk. Hvis du har super fet lokk, kan disse imidlertid brette på deg etter noen timer, så det kan være lurt å bruke en nøytral farget lokkgrunning på forhånd! I tillegg, hvis du er en fan av Mac Shadesticks, vil du grave disse, for å sho.

For å være ærlig, bruker jeg sjelden pastellfarger på øynene, så vel som ikke virkelig forsto hva pokker å gjøre med disse fargene! For å bli påvirket undersøkte jeg gjenfødelsesskjønnhetsskuddet …

ANNONSE

Katter og sminke -sweatshirt ??

42 dollar

Handle nå

Og her er hva jeg kom på!

Dette var så mye lettere enn jeg trodde det ville være!

Først, ta tak i energiflytet trifarget blyant, så vel som påfør den gule fargen rett under brynebeinet, omtrent 2/3 i fra den ytre pannen. På bruk 1/3, bruk den oransje fargen.

Nå, glatt ut alle typer kanter med et fast, flatt rent som Mac 239.

Deretter påfør den miljøvennlige skyggen fra Aqua Tri-Color Pencil i krøllen din, og går knapt inn i lokket.

Rett under den miljøvennlige skyggen du nettopp påførte, tilsett et tynt lag av den gule fargen fra energiflytningsblyanten, så vel som en enda tynnere hvit linje rett ved siden av vippelinjen. Bruk nøyaktig samme 239 rengjør for å glatte bort alle typer vanskelige kanter. Sluttresultatet skal se ut som noe slikt:

Bruk en kreng rent for å påføre uberørt miljøvennlig øyenskygge i krøllen din med en feiende bevegelse. For dette benyttet jeg en Mac 275 vinklet fluff ren med den spisse siden som omhandlet vippelinjen min.

Deretter kan du ta en tynn blyant ren som MAC 219, i tillegg til å bruke en tynn linje med gul elasjon øyenskygge på lokket.

Bland ut alle typer vanskelige linjer med en blanding som Mac 217. Dette er hva du burde ha så langt:

Vurder å legge til mer mening til krøllen ved å påføre vårbris øyenskygge med en rengjøring i en feiende bevegelse. Her benyttet jeg en Sephora Shader Brush, en flat ren med et avrundet spiss.

Neste, linjer den nederste vippen med den grå blyantspissen fra Aqua Flow Tri-Color Pencil.

Smudge Earth Brown øyenskygge på toppen av det grå laget du har nettopp til med en blyantspissbørste.

Påfør nå den hvite blyanten på den indre nedre vippelinjen (siden nærmest nesen) …

For å totalt utseendet, krøll disse vippene, legg til to strøk mascara på toppene så vel som bunnene på vippene dine (jeg benyttet Shu Uemuras presise volummascara Water Proof, $ 23), fyll ut brynene dine så godt som du er ferdig!

Åh, så vel som forresten, er det rolige rosa rødme på kinnene mine ($ 21) samt rolig rosa rouge ubegrenset leppestift ($ 23), begge på samme måte fra Shus gjenfødelsessamling.

Dette utseendet får meg til å føle oss, lykkelig så vel som lyst! Hvis du er en nøytral -kvinne, men ønsker å prøve mer eventyrlystne utseende, kan jeg ikke foreslå gjenfødelsen Shu Eyeshadows nok. Fargene smelter godt sammen, så vel som ikke er altfor lyse eller skumle. Jeg ville til og med føle meg komfortabel med å bruke denne pastellen ut i offentligheten.

ANNONSE

Det er til slutt solrikt her etter det som har virket som uker med jevnt regn, så det har vært en utmerket mandag så langt. Jeg håper uken din er i gang med en spiffy begynnelse, så vel som at kaffen din har sparket inn! Hvilket øyesminke rocker du i dag? noen form for pasteller eller farger?

Din vennlige fellesskapets skjønnhetsavhengige,

Karen

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related Post