Green Day

Til ære for å være St. Patrick’s Day, trodde jeg at jeg ville vise frem noen grønne sminkeartikler i min stash. La oss bruke den lokale dollarbutikken som en måler for hvilken farge grønn vi snakker om:

Ser ut som en leprechaun vomited der inne.
Ved første øyekast, ville jeg hevde at jeg ikke eier svært mange grønne sminkeartikler. Men jeg gjør faktisk, spesielt øyenskygger.

Her er et kurert utvalg av noen grønne øyenskygger jeg eier:

1) shiseido øyenskygge i “menthe” fra den begrensede Eye Eye Color Bar – en ren minty grønn
2) Make up Store Eyedust i Victory – dette så mye mye mer grønt i beholderen, men en gang svattet, den lener seg ganske teal
3 – 4) Kystfjerninger Hot Potter Eye Shadow Sampler kalt “Lakeside Breeze” – Jeg svømte de 2 beste håndsiden nyanser “Celadon Green” (Top) og “Balsam” (bunn)
5) Artdeco Khaki Green 254 – Jeg kjøpte dette i Tyskland, det er en veldig gråtal Sage Green Shade
6 – 7) Cargo Eye Shadow Duo i Oregon – Sage Green og Golden Olive Shades
8) Body Shop Eye Color i 43 Velvet Green – En Forest Green
9) Sephora Jumbo Liner 12hr Bruk Kaki 05 – Dette kom i et sett, ellers ville jeg sannsynligvis ikke ha plukket denne skyggen spesielt, men det er en vakker olivengrønn

Jeg svømte dem i samme kjøp som nevnt ovenfor
De fleste av mine grønne øyenskygger lene seg mye mer grå og brun, noe som gjør dem mye mer slitesterk. Jeg gleder meg spesielt til å bruke en dyp salviefarge for å røyke ut et naken øyeutseende.

I kontrast eier jeg bare noen få grønne neglelakkene:

Venstre til høyre:
• Illamasqua Nomad – en jade skygge
• Kina glasur styrbord – bladgrønn (og mange sant til St. Patty’s Day Green)
• Illamasqua Rampage -deep Vampy Hunter Green
• Kina glasur agro – en glimmery oliven

Twatched i samme kjøp som nevnt ovenfor.
Dessverre har jeg ingen grønne rødmer eller lipprodukter å dele! Eier du noen grønn farget sminke?

Etter å ha bodd kort i Dublin Irland, kan jeg forsikre deg om at dette sikkert er sant:

Dette er fra en stråle inne i Guinness Storehouse i Dublin.
Glad St. Patrick’s Day!

Dele denne:
Dele

Klikk for å sende e-post dette til en venn (åpnes i nytt vindu)
Klikk for å dele på Pinterest (Åpner i nytt vindu)

Klikk for å dele på Twitter (åpnes i nytt vindu)
Klikk for å dele på Tumblr (åpnes i nytt vindu)

Klikk for å dele på Reddit (åpnes i nytt vindu)

Som dette:
Liker å laste …

I slekt

Min topp 10 Mac Eye ShadowerThis er et populært YouTube-emne, og jeg kan forstå hvorfor. Mac er en svært tilgjengelig linje som er litt av en “gateway” sminke merkevare for mange mennesker, inkludert selv. Mac tilbyr kosmetikk av høy kvalitet i et bredt utvalg av farger og finish, til et fornuftig prispunkt (sammenlignet med varehuset …
4. mars 2015in “skjønnhet”

Min foretrukne pre-made Eye Shadow PalettesMaybe Jeg er for løs med begrepet “palett” siden de fleste av mine favoritter bare quads – men jeg forventer at de faller under paraply av paletter? To me, a palette is anything much more than a duo – so trios, quads, and quints all qualify. What I’m trying to say is that…
May 13, 2015In “Beauty”

Maison Jacynthe makeup LaunchI’m sure you’ve heard of this brand by now because it’s making the rounds on all the Canadian charm blogs! 😉 I won’t bore you too much with the mythos of Maison Jacynthe (yes, there’s a real person behind the brand, Jacynthe René) as it’s been written about numerous times recently…
October 27, 2016In “Beauty”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related Post