Sminke samt sjarm blogg mandag avstemning, vol. 589

Vi skal ha en utmerket uke, min venn.

Så … Hva er mandagsundersøkelsen?

Utmerket spørsmål! Det er ikke, i motsetning til navnet sitt, en faktisk undersøkelse, som med bit clicky knapper. Det er bare en liste over fem mye mer eller mindre tilfeldige bekymringer jeg har publisert på denne bloggen hver mandag morgen for de siste quadrillion årene (siden 2007). Jeg liker å lese svarene dine, så vel som det hjelper meg med å få min uke til en god start.

1. Navy eller naken negler?

Marinen! Jeg er forberedt på mørke høstspiker.

2. Ting som gjør deg glad?

Åh, hvor begynner jeg?

Når folk dukker opp på planen – ikke så godt tidlig, ikke så godt sent. akkurat i tide.

Perfekt utført tynn skorpe margherita pizza (med en smakfull skorpe samt saus, selvfølgelig)

Søte, komfortable sko med stor bue støtte som ikke gjør vondt mine føtter

Bras som ikke glir av skuldrene mine, så vel som det ikke har en merkelig plass i koppene!

3. Ting som hjelper deg med å føle deg sentrert?

Trene. komponeringslister. lesing (eller lytte til en lydbok) hver dag. Strekker seg.

4. Din nyeste så vel som største finner?

Den sannferdige sjarmen flytende leppestifter. De er veldig ganske (den skyggen som heter lykke, er min fave), hydrerer, så vel som de ikke gir meg feline butt lepper.

5. Matchende lokk samt lepper: tanker?

Gjør det, gjør det, gjør det! I tillegg til at du er på det, kan det også legge til matchende rødme for en full-på monokromatisk sminkeutseende.

Flip det så vel som reversere det

Hiya så vel som fornøyd mandag!

Kan jeg vise deg noe?

Sko av J. Crew. (Funnet dem på Nordstrom Rack!)
Er ikke disse skoene den våkne? De er helt bonkers, så vel som jeg liker dem.

ANNONSE

Jeg oppdaget dem på Nordstrom Rack sist helg mens jeg var der og søkte etter klær å ha på seg en tilfredsstillende jeg har med en sjarmmerke senere denne uken (mer på dette snart).

Jeg gikk på klærne, siden – Youngster du ikke – uansett hva jeg eier, er Hella Old, så vel som det har vært “baby-ized”, noe som betyr at det viser en kombinasjon av flekker, rips og hull.

Morsom ting er, selv om skoene snakket med meg, så vel som de er helt stilen min, fortsatte jeg å tro på alle “profesjonelle kvinnes arbeidsklær” (Air Quotes) antrekk jeg så opp på Pinterest, så vel som Instagram på forhånd, så Jeg nixed dem siden jeg trodde de kan være like rare … selv om jeg likte dem.

ANNONSE

Katter og sminke Sweatshirt ??

$ 42.

Handle nå

Jeg sendte en rask tekst til min gode venn Jen fra butikken for å se hva hun trodde, så vel som hun trodde de stripete kuttene var det aller beste i form for min personlighet. Så hun omhyggelig påminnet meg om at jeg jobber i en nyskapende okkupasjon i Bay-området, så ideelt sett har litt spillerom til kjole litt uformell, om ikke wacky.

Det var push jeg trengte! Så jeg fikk dem. ?

Paige Denim Denim så vel som J. Team Top
Uansett, dette arrangementet med skoene fikk meg til å tro på nøyaktig hvordan vi er så raske til å sammenligne oss med andre, er vi ikke? Det er så enkelt å gjøre, spesielt med tiden vi bruker å se de kuraterte, filtrerte versjonene av andres liv online. Jeg fanger meg selv som går det mye mer vanlig enn jeg bryr meg om å innrømme …

Så denne uken skal jeg få metode * ikke å sammenligne meg selv med andre, så vel som så snart jeg fanger meg selv, gjør jeg det, jeg flipper det så vel som omvendt det à la missy Elliot, ha ha ha!

Hva jobber du med denne uken for å gjøre deg til en mye bedre versjon av deg selv? Jeg påminner meg selv om det, selv om det er noe lite, så lenge du går videre på en eller annen måte, går du fremover.

Ha en fin mandag. ?

Ditt vennlige samfunn sjarmavhengig,

Karen.

ANNONSE

P.S. bekymring tid! Her er de å kopiere / lime inn med svarene dine i en kommentar. Snakk med deg snart!

1. Navy eller naken negler?
2. Ting som gjør deg glad?
3. Noe som hjelper deg med å føle deg sentrert?
4. Din nyeste så vel som største finner?
5. Matchende lokk samt lepper: tanker?

P.P.S. Ha en legendarisk resten av uken! ?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related Post