Hva har vært din generelle erfaring med kortsiktige press-on nagler?

Imponere Gel Manikyr i nattfeber
Det har vært både bra og dårlig, avhengig av epoken, men de har fått så mye bedre fordi jeg brukte dem på 90-tallet! Tilbake så handler det om Lee Press på negler, og alle vennene mine brukte dem … Jeg vet ikke hvorfor, fordi de var forferdelige!

Jeg prøvde dem et par ganger, og de ble aldri satt, aldri passe mine negler riktig, og de så veldig falske ut.

ANNONSE

Raskt frem til i dag, og jeg vet ikke hvilke teknologiske fremskritt som er gjort i pressen-på neglelæringen fordi de Janky Lee presset på, men nå er de faktisk veldig gode.

Jeg tror imponert press på er veldig bra. Du får vanligvis mye mer størrelse, stil og lengdealternativer enn du pleide å i Lee-dagene, så ikke bare lange talon-lignende franske nagler, som var den eneste alternativet langt tilbake når.

Åh, og limet?

Limet!

Det er bedre av sprang og grenser, som det er plass lim eller noe som kom fra en avansert fremmed sivilisasjon. Nå kan jeg holde noen negler på og til og med passende dem hvis jeg trenger, og de vil vare noen dager, selv gjennom håndvask og dusjer.

Jeg husker i videregående skole gjør mine press-ons før min første klasse om morgenen og å ha dem faller av med lunsj, lol! De er så mye bedre nå.

ANNONSE

Hva har du vært din erfaring med kortsiktige pressespiker? Fortell meg det gode, det dårlige, de stygge i kommentarene.

Din vennlige nabolag sjarmavhengig,

Karen.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related Post