Lørdag surfing, 12. juni, 2021!

flott morgen!
Jeg kan ikke tro at jeg sier dette (lykkelig lørdag, forresten), men jeg husker ikke den siste gangen jeg brukte lyseblå mascara. Som en skjønnhetsklær, er dette en av disse detaljene som jeg vanligvis kan huske med motbydelig klarhet, men som du vet … det har vært cray! Jeg håper skjønt at denne strålende blå Colourpop mascara vil lede meg til en lignende (eller kanskje enda en bedre) plassering der jeg er spent på å bruke sminke igjen.

Som de sier, spedbarnstrinn. Vil du tro at den siste torsdagen forlot jeg virkelig hjemmet med fylt bryn, feline eye liner * og * vannbestandig mascara? Jeg vet! Den tonede solkremen jeg har brukt til slutt hadde noen sminke kompisene å leke med, lol!

ANNONSE

Hva har du organisert i dag? Jeg skal ta det ganske enkelt på denne enden. Jeg er etterplantet tomatplanter, basilikum, så vel som den varme rosa hibiscus jeg fikk i helgen, så vel som Oh! – Min søsken fikk meg en luftrøfter til bursdagen min, så jeg skal eksperimentere med det i dag. Den jeg har er av Innsky, så vel som det er stort! Det er en min søsken har så vel som elsker, så selv om jeg akkurat nå kan jeg virkelig fortelle om jeg bruker riktig, jeg håper å ende opp med å være en av de menneskene som sier, “Jeg looooove min luftryer. ”

I går kveld lagde jeg brokkoli så vel som laks i den, så vel som de ikke var forferdelige, så jeg ser fremover for å se hvilken magi jeg kan gjøre …

SIDE MERK: Den har en kakeinnstilling, som jeg begge er rart ut av så vel som fascinert av.

ANNONSE

Katter og sminke Sweatshirt ??

$ 42.

Handle nå

Hvis du har noen form for flotte luftryeroppskrifter, vær så snill å dele dem!

Denne ukens lesing

Jeg virkelig likte denne grundige historien på skaperen av NYX, TONI KO.

J. Lo’s Boo har en menns sminkelinje.

“Myk skulptur.” Det er en ting.

Hvis du skal være i Bay-området i sommer, FYI, er det utvendige show som skjer på Stern Grove.

Jeg tror Rosie trenger denne feline datamaskinen for å gjøre beregninger!

Ja takk.

Slipp den kunnskapen.

Når du ikke kan se bort …

Jeg liker fortsatt dette showet.

Exfoliate meg.

B-B-B-Bennie så vel som jetsene

Trenger dette i min tum ASAP.

Morsomt faktum: Rosie er den mest snakkesende feline jeg noensinne har bodd med.

Dette ser morsomt ut.

Den leppen!

Oui!

ANNONSE

Have a fantastic rest of your day, as well as take additional great care of yourself, OK?

Din Friendly Community Beaution Addict,

Karen.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related Post