Burt’s Bees $ 5 Honey & Shea Conditioning Body Bar er en fantastisk såpebar

Du da Man, Burt! Gi dine bier en enorm bonus siden de har gått over, så vel som utover telefonsamtalen for appelloppgaven i det siste med noen virkelig toppnivå, rimelige produkter, som de nye 100% naturlige Burt’s Bees Honey & Shea Conditioning Body Bar ( $ 5), som nå tilbys på apotek, mange dagligvarebutikker så vel som på samme måte på nettet.

Jeg har brukt det i omtrent to uker, bare å lure pokker ut av honningvanilla-duften, i tillegg til at jeg ikke har en eneste klage. Helt ærlig er jeg sjokkert over at noe så stort er så rimelig så vel som naturlig. Seriøst, Burt, du er en stor avtale.

ANNONSE

Ingredienser: natrium raps, aqua (vann, eau), natriumkokoat, glyserin, parfum (duft), butyrospermum parkii (shea) smør, helianthus annuus (solsikke) frøolje, mel (honning, miel), kongelig geléekstrakt, natriumcitrat , CI 77492 (jernoksider), CI 77891 (titandioksid)

Stor, bare slik som denne baren. Jeg liker størrelsen på det – heftet – så vel som nøyaktig hvordan den dekker mye overflateareal på huden min.

Hva mye mer kan jeg si, egentlig? Det er en fantastisk såpestang. Rik så vel som elegant skum, fuktighetsgivende, enkel å skylle, lukter bra, kostet ikke en arm så vel som et ben, i tillegg til at den ikke lar huden min føles stram eller ukomfortabel. Det gjør en fantastisk oppgave å eliminere grus, skitt og oljer også.

Alt det, så vel som det ikke ble sjekket på dyr? Selv faner er imponert.

Pris: $ 5 for en 5-oz. bar
Tilgjengelighet: tilbys nå på apotek, dagligvarebutikker så vel som på samme måte online
Makeup samt appellbloggvurdering: A+

ANNONSE

Din vennlige samfunnsavhengig,

Karen

S.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related Post