$ 375 Chanel Sublimage Structure Universelle: Noen klarte ikke å huske å fortelle Chanel om det økonomiske klimaet

Spørsmål: Nøyaktig hvordan betyr Chanel å forvitre ned økonomien?

Svar: Enkelt, de kommer til å gi ut et hudpleieprodukt på $ 375.

ANNONSE

Sublimage -franchisen deres har vært en stor hit, og står for halve merkets hudpleiesalg hvor som helst de er solgt, så i januar planlegger forretningene for å legge et nytt produkt til blandingen, Sublimage Structure Universelle, en identisk priset krem ​​ved å bruke nøyaktig samme Brede anti-aldringsfordeler som den originale sublimage-kremen, men i en lettere struktur for enda mye flere hudtyper.

Tilbake i april prøvde jeg så vel som likte Chanels Sublimage Eye Cream (jeg holdt til og med den tomme 0,13 unse prøvekrukken som et memento, lol!), Men Chanel brøt hjertet mitt ved å lade $ 225 per unse !!!

Tilsetningen av Sublimage Structure Universell bringer sublimage -linjen til et samlet sett på fire produkter, inkludert en øyekrem samt et serum. Den originale kremen ble introdusert i september 2006 og har fått nytt navn til Sublimage Structure Supreme.

ANNONSE

Katter og sminke -sweatshirt ??

42 dollar

Handle nå

Som Chanels premiere hudpleielinje (ingen tuller), retter Sublimage rynker, tap av fasthet, dehydrering, mangel på glimt samt ulik pigmentering.

Hvorfor fungerer Sublimage så bra?

Psykosomatiske placebo-aspekter til side … Det er takket være en sammensatt Chanel-telefonsamtaler Plantifolia-PFA, linjens aktive ingrediens, stammer fra den friske frukten til en Madagascan orkidefamilieplante. Chanel erklærer forbindelsen øker hudens intercellulære kommunikasjon. “Hvis Structure Ultimate er kashmir,” sier pressemeldingen, “teksturuniverselle er silke.”

Det er hovedsakelig å reklamere for elegant prat, men jeg trodde den rike, jasminduftende sublimage eye cream fungerte bra. Jeg likte det enda mye mer enn min forrige Eye Cream Crush, Mac MoistureLush ($ 30, 0,5 oz Jar), ​​i tillegg til at det sier mye.

Chanel må være enige siden de har priset sublimage utenfor rekkevidde for mange forbrukere. Den nye strukturen Universell vil koste $ 375,00 for 1,7 oz. De andre størrelsene vil bli priset fra $ 175,00 til $ 385,00.

ANNONSE

På grunn av prisen får sublimage -linjen begrenset distribusjon, men du kan normalt oppdage den på Chanels tellere i Bergdorf Goodman samt Saks Fifth Avenue -butikker.

Din vennlige samfunnsavhengig,

Karen

S. Siden oss alle liker SPF (lær av mine feil, jenter!), Må jeg også nevne at Chanel planlegger å introdusere en ansiktsskjerm i mars. UV Essentiel ($ 48 for 1 oz) vil tilby full spektrum UV samt forurensningssikkerhet med SPF 30+. “Vi ønsket ikke å sette et eksisterende produkt i fare ved å sette inn et høyt solfilternivå,” uttalte Elizabeth Mankin, visepresident for reklame i Chanel Beaute, “så vi tok en beslutning om å produsere en som er en frittstående. ” Med en lett matt tekstur vil lotion målrette UVA/UVB -stråler, forurensning, gratis radikaler samt mørke flekker. Følg med for mye mer info …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related Post