Barielle All Lacquered Up Collection: Bringing frem min indre tøffe kvinne

Hva skjer, chicas?

Hvordan har torsdagen din vært? Morgenen min var ganske opptatt, men det som ble mye bedre på ettermiddagen – i utgangspunktet etter at jeg hadde brukt litt tid av høy kvalitet med de 12 poleringsmidlene fra Barielle’s All Lacquered Up Autumn Nail Polish Collection ($ 8 per flaske).

ANNONSE

Swatching så vel som å miste tankene mine til 90 -talls dansemusikk (Tabs kommer til å klø meg noe alvorlig hvis jeg spiller deg gratis av verdensånden *en gang *), jeg fikk tro på alle de fascinerende neglefargene som dukker opp i høst .

Det har vært gode tilbud med kamuflasje greener, betonggrå samt mørkere enn mørke blues, yah?

For lakkentusiaster som ønsker hardere kantede, dårlige galfarger, kan dette høstens gruppe med punk rock-jente-fortjener nyanser bare være en for historiebøkene.

Min indre tøffe jentes ble vanskelig for disse babyene, men hva tror du?

Hvordan føler du deg om Falls edgy neglelakkfarger?

Som dem, gimme mer!

Sende. Jeg foretrekker tradisjonelle nyanser, som rosa, rød, fersken eller naken.

Jeg skal fortelle deg i kommentarene.

Se resultater

Laster …

All Lacquered Up -samlingen er tung i den edgy skyggeavdelingen, så vel som min foretrukne er Falling Star, en middels blå med kobberglitter. Det er sassy så vel som uvanlig, som den polske ekvivalenten til Cyndi Lauper.

Føler du noen form for disse fargene?

Lava Rock

Svertet Bleu

Skifer av saker

U-concrete-me

Få mauve-ing

Polert prinsesse

Putt-e-on me

Glammet granat

Pin opp

Out-Grey-Geous

Fallende stjerne

ANNONSE

Gjør det til en latte

Din vennlige fellesskapets skjønnhetsavhengige,

Karen

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related Post