Har du noen gang gjort en glamour-skuddsesjon?

Glamour Shots “Best Practices”
Ifølge denne NY Times-artikkelen er det bare en håndfull glamour-skudd butikker igjen i USA!

Husker du når de var bokstavelig talt i hver eneste mall ?? Jeg husker å gå til den i New Park Mall Circa 1994 med min BFF Jen, og jeg husker ikke om det var en premeditated ting eller spur-of-the-moment, men jeg husker å ta glamour skudd som involverte beholdningen av krage og eksponering av skuldre, så vel som svarte pleather jakker og perler.

ANNONSE

MEN HVORFOR?!

Jeg synes å huske at vi trodde de var hella fantastisk på den tiden, men i ettertid? Cheesy.

Heldigvis for meg, de har gått tapt i vortex av tid … * Wipes Brow *

Glamour Shots 101.

Gi meg beskjed i kommentarene hvis du noen gang har gjort glamourbilder. Jeg vet at du har hvis du bodde gjennom midten av ’90s og var innenfor kjøreavstand til et kjøpesenter!

ANNONSE

Din vennlige nabolag skjønnhetsavhengige,

Karen.

P.S. Tgif !!!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related Post