Urban Decay skycraper multi-nonefit mascara: hvordan jeg skulle ønske at vippene mine så naturlig ut

sminkeemballasje-junkier, få en masse de lilla skribnene på Urban Decay’s skycraper multi-fordel mascara ($ 22). Er ikke denne søta hotness?

Urban Decay sier at deres nyeste mascara fungerer på seks måter – forlengelse, styrking, skille, krølling, lysende og tykne vipper uten å klumpe eller flassere. Det er en hel masse ord, lol!

ANNONSE

Den kommer i bare en enkelt nyanse, svart, og det jeg liker best med det er at jeg fremdeles føler at vippene mine ser naturlig ut med det på.

Jeg har søkt etter en dyp svart mascara med en matt finish, og skyskraper multi-fordel passer regningen. Tre strøk like dype svarte, synlig forbedrede vipper som fremdeles føles myke til berøringen.

Etter tre strøk med Urban Decay skycraper multi-fordeler

Det obligatoriske før bildet av mine wimpy vipper

ANNONSE

Katter og sminke -sweatshirt ??

42 dollar

Handle nå

Når det gjelder søknad, klumper ikke SkyScraper Multi-fordeler. Det begynner å flasse hvis jeg bruker mye mer enn to strøk, men jeg trodde ikke det var noe problem selv med tre.

Når det gjelder den generelle vippen forbedrende krefter, er det ikke dårlig i det hele tatt, og leverer lengre, bedre definerte vipper (selv om det ikke er spesielt tykkere), men jeg velger vanligvis mascaraer som gir dramaet enda mer.

Jeg kan egentlig ikke si om det gjør vippene mine sterkere, lysere eller krøllete, men som det står, liker jeg å ha en mascara som denne som forbedrer vippene mens jeg opprettholder et naturlig utseende.

Jeg skulle ønske at vippene mine alltid så ut som de gjør når jeg har på meg tre strøk med skyskraper med flere fordeler.

Urban Decay skycraper multi-fordel mascara

Pris: $ 22
Bruk: En ikke-vannsikker svart mascara for naturlige vipper som vises lengre og bedre definert
Makeup and Charm Blog -rating: B

Du vil kanskje like Urban Decay skycraper multi-nonefit mascara hvis …

… du er på jakt etter lengre, bedre definerte vipper,

… du liker mascaraer som lar vippene dine føles myke,

… du vil ha en formel med en matt, i stedet for en blank finish,

… Du er komfortabel med å bruke rundt $ 20 på mascara.

ANNONSE

Hvis du allerede er velsignet med tykke, naturlig krøllete vipper og bare vil ha dem litt lenger, kan det hende du * virkelig * liker Urban Decay skycraper multi-fordel.

Din vennlige nabolags sjarmavhengig,

Karen

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related Post