Skjønnhetshacks på fluen for å tømme frizzy hår

lykkelig fredag!
Har jeg egentlig bare tamme min galne manen med deodorant spray og håndkrem?

Ahh, de rare og fantastiske tingene vi oppdager når vi er presset for å gjøre skjønnhet improv på flyet!

ANNONSE

I morges ble jeg bedt om å hoppe på en uventet videosamtale for arbeid i siste øyeblikk, og så selvfølgelig hadde jeg nettopp ferdig med å trene og ikke hadde dusjet eller kammet håret mitt. (Er det ikke alltid tilfelle, skjønt?)

Jeg hadde ikke mye tid til å bli klar, så jeg tørket ansiktet mitt og kroppen med en fuktig vaskeklut, endret seg ut av mine svette trenings klær, satte seg på datamaskinen min og deretter slått på videokameraet. Det var da jeg skjønte hvor gal håret mitt så, lol! La det stå til kameraet for å alltid avsløre den brutale sannheten.

Uansett, ingen var på samtalen ennå, og jeg skjønte jeg hadde et minutt eller to på det meste. Så tok jeg ned min hestehale, raked fingrene mine gjennom håret mitt og så på hvilke produkter jeg hadde på skrivebordet mitt. Deretter grep jeg en organisk spray deodorant og håndkrem for å gjøre noe å forbedre håret styget.

ANNONSE

Katter og sminke Sweatshirt ??

$ 42.

Handle nå

Arbeidstopp!
Først sprayet jeg håret mitt over med deodorant spray for å ta ned den generelle frizz en hakk (denne spesielle deodorant er fullpakket med essensielle oljer, som jeg gjettet ville hjelpe med det). Deretter brukte jeg en liten bit av håndkrem som en improv styler min bangs, baby hår og slutter å tamme flyays.

Og du vet hva? Det fungerte faktisk!

Var det den smidigeste og mest sofistikerte frisyren? Absolutt ikke. Men i det minste så jeg litt presentabel.

Det er så morsomt hvordan en tidskrem kan føre deg til å oppdage de mest tilfeldige skjønnhetshackene, hahah!

Kan du huske den siste gangen du måtte gjøre skjønnhet improv på flyet? Dette var langt en av mine mest kreative forsøk.

ANNONSE

Din vennlige nabolag skjønnhetsavhengige,

Karen.

P.S. Tgif! Jeg håper din fredag ​​var jevn seiling.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related Post