Svar på dette: Hvis jeg bare kunne finne en ______, ville mitt største sminkeproblem bli løst.

Blant konkurrentene for sminkeproblemer som har plaget meg av og på gjennom årene, men som jeg for øyeblikket har levedyktige alternativer – å finne en beste full-dekning under-øye concealer som ser naturlig ut, ikke ringer ut Mine fine linjer, og har ikke en vanskelig pumpe eller kommer i en sårbar glassflaske; Finne et beste grunnlagskamp slik at jeg ikke måtte blande to nyanser (ikke engang mine favoritter fra Mac, Nars og Becca, har en enkelt best kamp for huden min); Eller å finne en beste pimple-dekker concealer som ikke intensiverer min akne – denne gangen jeg skal velge lagring.

Hvis jeg bare kunne finne en bedre måte å lagre sminke på – en som var søt, effektiv, litt annerledes, ikke for dyrt, og involverte ikke en million små skruer fra IKEA – mitt største (nåværende) sminkeproblem ville løses.

ANNONSE

Å være en packrat sminke elsker, føler jeg behovet for å hakke hver korall leppestift og glans på planeten.

Dette har vært et problem for meg.

Akkurat nå bruker jeg en haug med klare stablings skuffer fra containerbutikken, og det blir jobben gjort, men jeg vil elske en cutter, mye mer funksjonelt alternativ som fikk meg til å smile i stedet for flinch da jeg så det … kanskje som en vintage hutch med tonnevis av skuffer og personlighet.

Svar på dette: Hvis jeg bare kunne finne en ______, ville mitt største sminkeproblem bli løst.

ANNONSE

Din vennlige nabolag appellavhengige,

Karen.

P.S. glad hump dag.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related Post