Har du alltid en basefrakk med neglelakk?

Basefrakker, som Essie Very First Base ($ 8) vist ovenfor, fungerer som grunning for neglelakk, og sikrer mye bedre vedheft av polering til neglen. Ikke bare innebærer det en mye mer ensartet applikasjon av farger, men det innebærer en lengre lang varig mani eller pedi som er tregere til å spikke.

Andre grunner til å bruke en basefrakk

Basisfrakker med spesifikke proteiner, aloe vera, vitamin E og/eller kalsium kan forbedre negler som er sprø så vel som tørr så vel som å redusere splitting og skrelling.

Mørke neglelakker som blues, svarte så vel som knallrøde kan misfarge neglen i tillegg til å sive inn i neglesengen. Påføring av en basefrakk kan unngå at det skjer.

En basefrakk gir et snev av glans, så vel som når den brukes riktig (basefrakk, fargefrakk, toppfrakk), varer strålingen enda lenger.

Høres bra ut, ikke sant?

ANNONSE

Så hvorfor bruker jeg ikke en hele tiden, lol? Jeg ønsker at jeg kanskje oppgir at jeg alltid tar meg tid til å bruke en basisfrakk, men jeg gjør det ikke. Det er et skritt jeg vil unngå hvis jeg føler meg lat eller ruset, noe som er omtrent halvparten av tiden.

ANNONSE

Faktisk, før jeg har sett til Lippmann Nail Bar i fjor, hvor jeg fikk en oversikt over baserte strøk fra en dyktig polsk pro, brukte jeg for å unngå trinnet helt.

Når du gjør neglene dine, tar du deg alltid tid til å bruke en basefrakk?

Din vennlige Community Charm Addict,

Karen

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related Post