En liner Poseidon ville bruke: Den nye tridentformede 3 * -veien Lash-fôrverktøyet fra så vel som tilbys, produserer tykkere, fullere lashes

Jeg krever en mer svart flytende liner som jeg krever en ekstra grunn til å se Magic Mike! – Men det stopper meg ikke fra å ha en mer svart flytende liner, spesielt en stor med kraften i innovasjon.

Fellow Liner Lover, gå med meg for litt som vi bat våre lashes på det nye 3 * -veis Lash Fôr-verktøyet fra så vel som behandlet ($ 22).

ANNONSE

Opplever du fra kronisk tardiness? (Jeg gjør!) Tynne lashes fikk deg ned? (Jepp!)

Hvis du reagerte på det bekreftende til en av disse henvendelsene, så vel de som er behandlet, kan de hjelpe, så vel som deres løsning tar en trekantet tilnærming.

Den nye 3 * -veien har et trekantet tips – ganske som en trident – designet for å produsere illusjonen av en full lash linje; produktet dobler (triples?) Som en flytende liner for å tegne både tynne og tykke linjer, derav navnet.

ANNONSE

Katter og sminke Sweatshirt ??

$ 42.

Handle nå

Det fungerer som dette: Starter i den ene enden av din øvre lashlinje, plasser prongene ved foten av dine lashes mellom røttene. Bruk forsiktig trykk for å dispensere væsken, stempling tre svarte prikker. Gjenta langs den fulle lengden på lash-linjen, og fyll ut områdene mellom lashene dine.

Når du er ferdig, bør lashlinjen din se en hel stor del tykkere.

Alternativt, for å utnytte 3 * -veien som en flytende liner for super tynn linjer, bare dra kanten av en av de tre tipsene langs lasjen din, så vel som vannlinjer, eller for tykkere linjer, som for feline øyne, gjør kontakt kontakten Med alle tre tipsene satt flatt.

Nå, dotting liner langs foten av dine lashes så vel som mellom røttene ikke et nytt triks. Noen ganger er det referert til som “Backing The Vashes”, så vel som virkeligheten bli fortalt, mest en hvilken som helst type svart liner, det være seg flytende eller blyant, kan gi en lignende effekt.

Men så vel deals med tok en fascinerende tilnærming med deres tre-strekkede tips, så vel som det er en stil jeg ikke kan huske noensinne å se før. Det ser ut til å gjøre prosessen med å komme mellom mine røtter enklere så vel som raskere.

Som en liner tror jeg 3 * vei utmerker seg på å tegne super tynne linjer. Det sliter litt når det gjelder tykkere feline eyeliner utseende, tegne kanter som ikke er ekstremt skarpe, så for de, jeg vil bli med min store ol ‘lorac foran linjen pro.

Med 3 * vei, så vel deals med har et morsomt bit verktøy på hendene – en nifty ekstra, spesielt for lash besatt!

Pris: $ 22
Tilgjengelighet: Tilbys nå på Sephora, så vel som Ulta-butikker, så vel som på Internett på Toofaced.com
Makeup samt Beauty Blog Rating: B +

Oh, bror

Jeg er nesten skamfull for å innrømme dette (nesten), men jeg har sett vil Ferrels skritt søsken tre ganger siden forrige uke …

Jeg hoppet over det i teatre når det kom ut noen år tilbake, fant det seg helt dumt (som det … Nevermind), men jeg tivo’d det bare for spark, så vel som um … Jeg liker det!

Hva er jeg? En 13 år gammel gutt?

Oscar agn det er ikke, men jeg lo høyt aller første gang jeg så på det.

ANNONSE

Hvis du leter etter en henting som trenger ekstremt bit (eller null) hjernekraft, er det en god mulighet for at det vil sette et smil på ansiktet ditt.

Din Friendly Community Beaution Addict,

Karen.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related Post