Future Lady Nerd

Gurrrrl, du vet at jeg måtte gjøre det. Da jeg så ordene, “Future Lady Nerd”, “på Target, tok det meg mindre enn to sekunder for å få den one i min vogn.

Disse søte baby klærne er av et nytt merke – vel, nytt for meg – kalt baby katt og jack.

ANNONSE

Jeg hadde aldri sett dem på målet med huset mitt før, og Target.com sier at de ikke engang lanserer til august, så jeg antar at denne butikken fikk dem tidlig.

De føler seg veldig myke og sterke og ganske godt laget. og de er rimelige. Oneies er $ 4,99, og settet med toppen og buksene er $ 10.

Så ofte når jeg ser onesies med ord om dem for jenter, er de ting som “født for å handle!” som, ja, ikke den mest inspirerende meldingen, men jeg kan komme bak noe som fremmer fremtidig dame nerdighet. Hvis Connor ønsker å være en astronaut på en av de første oppdragene til Mars, er jeg total støtte fra det (selv om jeg ville savne henne ekstremt hvis hun var 40 millioner miles unna i rommet, waaah!).

Jeg endte med å få “morgenpersonen” oneie fordi Connor er, som hennes pappa, en total morgenperson, og jeg fikk også det andre settet med – hva er det, en bjørn? Eller en katt? Jeg kunne ikke motstå utskriften og de matchende buksene med ørene og øyevippene på knærne.

ANNONSE

Enda en annen baby antrekk jeg skulle ønske jeg kunne finne i voksne størrelser. Den listen blir alarmerende lang, lol!

Din vennlige nabolag appellavhengige,

Karen.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related Post