Buxom True Hue, Baby Jeg elsker deg: Den nye $ 24 Buxom True Hue Blushes kommer i februar til Sephora

Kaller alle rødme skjønnheter og buffs! – Buxom planlegger å introdusere en ny samling av fargerike kinnprodukter i sin permanente linje. Den nye True Hue-familien kommer i februar, sprengning med dristige pigmenter, og ifølge buxom, krefter av en plante som heter Rhodiola.

Buxom hevder at anlegget, som brukes i århundrer av mennesker i Russland og Skandinavia for å takle stresset og kulde av sibirisk liv, gjør kinnene som har på seg de sanne fargene rødmer, blir forfrisket, men jeg vil nok gi disse pigmentene mer kreditt for det. Jeg finner dem veldig enkle å manipulere, takket være super glatte pulver som er en bris å bygge opp eller ren ned.

ANNONSE

Denne spesielle rødmen godkjenner helhjertet.

Åndeløs

Eufori.

Tryst.

ANNONSE

Katter og sminke Sweatshirt ??

$ 42.

Handle nå

Feid bort

Rendezvous.

Luvitate.

Seduction.

Shangri-la-la

Twatches fra venstre: Pustløs, Euphoria, Luvitate og Rendezvous

Fra venstre: Seduction, Shangri-la-la, feide bort og Tryst

Jeg begynte nettopp å teste disse i dag, så disse er første inntrykk, men for hva det er verdt, anvendte jeg forførelse i morges på 9, og på 3 P.M. Det gikk fortsatt sterkt. Det er ikke dårlig i det hele tatt, og mens disse er ganske dyre for en rødme (nærmer seg nars territorium), får du mye produkt i hver panne, og det ser ut til at det er en fantastisk kvalitet her.

Pris: $ 24 hver
Tilgjengelighet: Kommer i februar til Sephora butikker og også online
Makeup and Beauty Blog Rating: A (Foreløpig for nå)

ANNONSE

Jeg legger inn noen ansiktsskudd som viser disse i handling de neste dagene. Jeg hadde planlagt å gjøre det i dag, men for å være ærlig, ser jeg ut og føles ganske forferdelig akkurat nå. Jeg hadde en dårlig samling av søvnløshet i går kveld (bekymret for å få alt gjort i tide for ferien) som sparket opp mine mørke sirkler, og de er omtrent 1 million miles fra søte.

Din vennlige nabolag skjønnhetsavhengige,

Karen.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related Post