Stitch Repair eller Trunk Club?

Bare en brøkdel av klærne i garderoben min som jeg ikke lenger kan i form.
Spør om disse klærne medlemskapstjenester for en kompis (den kompisen er meg, meg selv så vel som jeg, lol). Det skjedde på meg den andre dagen at jeg virkelig burde få hjelp med min garderobe situasjon, siden det har vært i dire straights for, oh, omtrent to år?

I utgangspunktet er mine pre-baby klær ikke i form lenger, så vel som jeg ikke har lyst til å tilbringe tid eller penger for å oppdatere garderoben min til i form min post-connor kropp.

ANNONSE

Ikke å si at jeg går rundt i dagslyset i pyjama bukser eller tees dekket i spaghetti saus, så vel som med hull i armhulene (i hvert fall ikke hele tiden), men jeg skjønte at jeg sikkert har en tendens til å kjole Som en høyskole trainee som er våknet sent, så vel som bare kastet på hvilken tee t-skjorte så vel som denim var på toppen av den rene haugen.

Uansett, jeg har noen venner som liker sømreparasjon, så vel som andre som liker bagasjerommet, så jeg har en vanskelig tid å velge hvilken som skal gå med. har du prøvd en? Har du en mer anbefaling? Hvilken liker du så vel som hvorfor? Jeg kan bruke hjelpen.

ANNONSE

Ditt vennlige samfunn sjarmavhengig,

Karen.

P.S.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related Post