Til Chanel 51 Montaigne Ombres Matelassà © es Palette Jeg sier, “Du er gylden”

Jeg antar at hvis jeg var helt sannferdig med meg selv, kunne jeg nok dupe de vakre gyldne nyanser i den karakteristiske dyre nye $ 80 Chanel Ombre Matelassà © Es Eyeshadow Palette i 51 Montaigne med farger som allerede er i min sminke skuff, men det ville ikke være rettferdig mot øynene mine.

Få dupper kan også duplisere spenningen jeg føler meg clutching den svarte og hvite kompakt i min klo, dens overflate som fanger lyset som en polert svart perle, dens quiltede farger som er luxuriating i sine små spor som jeg puster et enkelt ord, “Chaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaanel … ”

ANNONSE

Hva slags hekseri gjør tilsynelatende sane kvinner slippe $ 80 på en palett med fem øyenskygge?

Åh, ja, jeg husker. Den typen fra Coco.

Chanel tilberedt denne begrensede utgaven, for å feire åpningen av deres nyeste boutique i Paris, ikke tilfeldigvis kalt 51 Montaigne, etter gaten som den lever. Paletten kommer med fem dypt glatte pulver øyeskygge som strekker seg i pigment fra ren til medium.

ANNONSE

Katter og sminke Sweatshirt ??

$ 42.

Handle nå

Ja, 51 Montaigne er på den kostbare siden av gaten, men når det er skyggene satt opp på mine lokk, flytter de absolutt ikke!

Når jeg har på seg disse nyanser, føler jeg praktisk talt som varme ting, alle smokey og whatnot, som jeg blir klar til å handle for choos, i stedet for fancy fest og butternut squash.

Pris: $ 80 (!)
Tilgjengelighet: Tilgjengelig nå På Chanel Counters, butikker og Chanel.com
Makeup and Charm Blog Rating: B + (så dyrt; pluss, jeg legger merke til en liten nedfall under påføring)

Din vennlige nabolag sjarmavhengig,

Karen.

ANNONSE

P.S. hvordan har du det ikveld? Jeg håper du hadde en fin dag. Det var sikkert varmt her ute. Jeg tror det toppet 100.

Jeg ønsket å se noen hjerneløse TV i kveld, men jeg er så trøtt, jeg kan knapt holde øynene åpne … tror jeg kan bli tidlig.

Jeg antar at den hjerneløse TVen kan vente.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related Post