To måter å vinne et $ 50 Egift-kort fra Sephora!

Vinner: Giveaway er stengt nå, og vinneren er Danielle Ellis! Gratulerer, Danielle! Hvis du skrev inn, men ikke vunnet denne gangen, fortsett å prøve å prøve, og klikk her for å skrive inn noen pågående giveaways før du jet.

Det er Mani / Pedi Day.

Vil du tro at jeg ikke har malt fingrene mine eller tærne vurderer den julen?

ANNONSE

Jeg vet! Det kan til og med være en rekord for meg. Ikke at jeg ikke har ønsket å lage litt lakk kjærlighet, fordi jeg har. Jeg har tenkt på det i flere uker, men du vet hvordan det er. Ofte blir du bare fanget opp med andre ting.

Vel nok av det. Kom helvete eller høyt vann, jeg maler mine poter i dag, og jeg tenker kanskje en lilla på fingrene mine og noe grønt på tærne mine.

Vi skal se!

ANNONSE

Katter og sminke Sweatshirt ??

$ 42.

Handle nå

Jeg håper du har noe morsomt lined opp for i dag. Annet enn å male neglene mine, må jeg gjøre minst en liten housecleaning (det slutter aldri!), Men jeg regner med at hvis jeg kan oppnå noe produktivt tidlig, vil jeg føle meg bedre om å slappe av senere i dag.

Åh, jeg glemte nesten – jeg må også svinge av Petco for å se på Cat Towers i ettermiddag fordi hans kongelige majestet har ganske mye søppel sin nåværende Kitty Condo. Han er helt strimlet tepper, og nå er det eneste som holder det sammen kanktape!

Stilig …

ANNONSE

Lol! Før du jet, ta et øyeblikk for å gå inn i dagens gave. Og uansett hva du er i helgen, håper jeg det er rom for moro skyld (hvis du ikke har sett krigshest ennå, se det!).

Ett (1) Sephora Egift-kort bestående av $ 50 sendt til vinneren via e-post (internasjonale lesere, kan du velge å motta $ 50 sendt av PayPal i stedet).

Det er to måter å komme inn på, og du kan gjøre dem begge for to sjanser til å vinne. Først kan du legge inn ved å forlate en kommentar på bunnen av dette innlegget, en kommentar om noe i det hele tatt, som, hva er din standard neglelakkfarge? Hvilken øyekrem er du kjærlig ideell nå? Hvilken farge er veggene i rommet ditt? Hvilken tid på dagen er du på ditt beste? Hva var det siste sminke- eller appellproduktet du har avsluttet? – Du får ideen.

For det andre kan du angi ved å følge meg på Twitter @karenmbb og retweeting (RT) følgende melding:

Følg @karenmbb og RT for å vinne et $ 50 Egift-kort fra Sephora! .

Fristen for å komme inn er søndag 15. januar 2012 klokka 11:59 (PT).

Deltakere må angi ved hjelp av en gyldig e-postadresse og / eller Twitter-konto for å vinne.

Maksimalt to (2) oppføringer per person – en i kommentarene nederst i dette innlegget, og en annen oppføring ved hjelp av Twitter deltok til meg @karenmbb.

Contest er åpen for enkeltpersoner i et hvilket som helst land som har nådd flertallet i henhold til deres lokale lover (18 i USA med disse unntakene: Alabama og Nebraska, 19; Mississippi, 21).

Sephora Egift-sertifikater kan kun innløses online og er ikke gyldige i butikkene eller tilgjengelige for kjøp eller innløsning i Canada. Internasjonale vinnere kan velge å erstatte Sephora Egift-kortprisen for $ 50 sendt direkte til e-postadressen din av PayPal i stedet.

Faner og jeg (hittil referert til som “t-penger og k-dawg”) vil velge en (1) vinneren tilfeldig fra oppføringene enten igjen i kommentarene nederst i dette blogginnlegget eller deltok til @karenmbb på twitter .

Vinneren vil bli annonsert her innen 48 timer etter fristen.

Ugyldig hvor det er forbudt ved lov.

Din vennlige nabolag appellavhengige,

Karen.

Vinner: Giveaway er stengt nå, og vinneren er Danielle Ellis! Gratulerer, Danielle! Hvis du skrev inn, men ikke vunnet denne gangen, fortsett å prøve å prøve, og klikk her for å skrive inn noen pågående giveaways før du jet.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related Post