Få en dior-stand knust glød til sommeren

Å, Dior … glød på med deg dårlig selv! Din nye 5-farge øyenskygge-palett i Crush Glow ($ 58) gjør myk, glitrende sommerens sommer så mye lettere å lage.

En av syv gjenstander i den avhengige av Dior Summer 2010 -kolleksjonen (tilgjengelig neste måned), Crush Glows skygger utstråler en mild lysstyrke som totes minner meg om perler.

ANNONSE

Det er en pause fra de dristige og frostige metalliske finishene som har prydet forbi Dior Shimmers, men det betyr ikke at det er en skygge-snooze-fest. Dior kan ha slått ned skiven (ikke hele veien) på skimmeren, men det er fremdeles sikkert å få de herlige øynene til å glitre.

Dior opprettholdt en klassisk følelse med knusende glød ved å gå med fem tradisjonelle sommerens øyenskyggefarger i gull, korall, rosa, taupe og bronsebrun. Ingen fargegrenser er ødelagt her, helt sikkert, men jeg er kul med det på grunn av hvor bærbare disse nøytralene er – tror arbeidsprogrammer, middager med jentene, datakvelder eller til og med helgeturer (eller hootenannies).

For $ 58 er Crush Glow ikke stramt budsjettmateriale, men fleksibiliteten, myk og kremet tekstur (veldig blandbar) og utmerket slitasje hele dagen kan bare spare denne kvint fra luksuriøs glemsel.

ANNONSE

Katter og sminke -sweatshirt ??

42 dollar

Handle nå

Seks grader av Metallica?

I går kveld utforsket El Hub og jeg den gamle delen av sentrum her i Novato på jakt etter et sted å ta en matbit. Dette området er ikke akkurat et kjendis -hot spot, men vi tror vi oppdaget Metallica Front Man James Hetfield Walking (med en tungmetall swagger, selvfølgelig) ned på fortauet foran restauranten der vi spiste middag!

El Hub: Hei, er det James Hetfield?!
Meg: Uhhh, ja! Det er helt! Jeg kjenner igjen tatsene hans!
El Hub: Wow … Jeg mener wow!
Meg: OMIGOD, OMIGOD, OMIGOD! Jeg burde jage ham ned … men jeg kan ikke løpe i disse plattformene, Aarrrgghhh!

LOL! Metallica kommer fra Bay Area, så jeg antar at det ikke ville være for stort strekk til å se et bandmedlem her oppe. Han er litt høyere og tynnere enn jeg husker fra de gamle skolemetallica vids.

ANNONSE

Damn … Jeg sparker meg fortsatt for ikke å prøve å få autografen hans. Gah! Jeg skulle ønske jeg hadde brukt tennier til middag.

Din vennlige skjønnhetsavhengig, rusavhengig,

Karen

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related Post