Gamle denim så vel som New Denim

gammel institusjon samt ny skole
Disse loftet denim er det siste paret denim jeg kjøpte før jeg ble gravid. Jeg brukte dem på dagen El Hub, så vel som jeg fortalte foreldrene våre, så vel som snart etterpå legger jeg dem bort i en skuff, positivt at etter at jeg hadde babyen, ville jeg komme tilbake til dem til slutt.

Jeg trodde det ville ta noen måneder. Så en dag ville jeg glide dem på, knappen dem opp, så vel som plukke opp nøyaktig der jeg sluttet.

ANNONSE

HA HA!

Loft Moderne Skinny Jeans, fra baksiden på dagen
I flere måneder har jeg i utgangspunktet å benytte ren viljestyrke til skohorn, min @s i disse buksene, siden jeg har nektet å anerkjenne sannheten at de ikke lenger passer. Jeg har brukt dem en rekke ganger – alt mens de er knapt i stand til å puste – så vel som det endelig slo meg et par uker tilbake som jeg krever å la dette gå så vel som å kjøpe noen nye freakin ‘jeans.

Kroppen min har fysisk endret så mye siden i fjor. Mine hofter er bredere. Det er mer søppel i le kofferten, så vel som lårene mine er mye mer saftig … Jeg aksepterer at jeg aldri kan i form i den denim igjen, men den rare tingen er at jeg ikke føler at jeg gir opp. Jeg føler bare slik at dette er hvor kroppen min trenger å være akkurat nå. Det holder på disse kurvene fordi, akkurat nå, dette er det det trenger for å overleve.

ANNONSE

Katter og sminke Sweatshirt ??

$ 42.

Handle nå

WhatEv.

Levis Mid-Rise Skinny Jeans
Kanskje en dag i fremtiden, hvis jeg har det i meg å trene for en ekstra hendelse som en halv maraton (eller amerikansk ninja kriger … ja, ikke! Jeg ønsker, skjønt.), Kan jeg komme inn i disse buksene igjen, men hvis Jeg gjør det ikke, det er bra også.

Alt dette foregående denim-snakk er delvis siden dette har vært i tankene mine, så vel som det er også siden jeg endelig kjøpte et nytt par bukser nylig, så vel som jeg liker dem.

De er Levi mid-stige skinny jeans, så vel som de er normalt $ 54, men jeg fikk dem til salgs for $ 34 på Kohl.

De er midtveis, så de sitter litt høyere på min midseksjon enn de andre buksene (men ikke så høyt opp at de er som ’80s-stil), så vel som benåpningen er slank, men ikke hud- stramt.

De er likevel elastisk, så de slapper ut litt som jeg går gjennom hele dagen min (men de er ikke som denim som straks mister all sin form, så vel som høsten av rumpen din etter en time).

De holder alt i så vel som ser polert ut. Fineste av alt, de er tilgjengelige i korte, rutinemessige og lange lengder.

ANNONSE

Prøv dem en gang! Jeg tror du vil like dem.

Din Friendly Community Beaution Addict,

Karen.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related Post