Dette kittycat glitrer i lilla, rosa og beige: Paul & Joe Face & Eye Color Palette i Kittycat

Jeg løfter min Husky Tabby’s Orange Tum at min katt dame hjerte brøt litt da jeg endelig tok mine børster til Paulus & Joe’s New Face & Eye Color Palette i Kittycat ($ 36).

Kittycat er en av tre nye Face & Eye Color Palettes i den nye Limited Edition Paul & Joe Collection Sparkles Release for våren 2012.

Og jeg mener at dette kan være litt for mye informasjon … men mens jeg gjorde øynene mine i morges med Lavernes – ja, jeg har tatt for å kalle henne Laverne – Shimmery Reddish Purple og Matte Pinkish Beige Shades, jeg lot til å pet på brystet hennes, Tilbake og hale med min børste, snakker til henne i samme høye stemme som vanligvis er reservert for faner.

ANNONSE

Pusekatt

“Se på deg, Laverne!” Jeg sa med min innsiden stemme høyt. “Se på din vakre Purple Hale! Jeg petter dine sider nå og din lille pote … ”

Noen få raske observasjoner om Laverne, også kjent som Paul & Joe Face & Eye Color Palette i Kittycat

De tre nyansene varierer i intensitet, med den glimrende rødaktige lilla pakningen mest pigmentet, den peachy rosa skyggen (som bare har den minste glansen) som legger seg litt mindre, og den matte rosa beige som leverer minst.

De lilla berømte Flecks of Silver Glitter utviser litt fallout, spesielt når jeg jobber raskt og rushing gjennom en titt. Jeg tror ikke det er dårlig, skjønt.

Jeg liker fortsatt matt rosa beige, til tross for at den påføres ganske ren. Glatt og buttery, det passer enkelt inn i de andre nyanser og ser fortsatt veldig sofistikert på egen hånd. For et enkelt, friskt utseende, har jeg brukt det over hele lokkene mine, krølle mine lashes og deretter legge til mye mascara.

Hvis du planlegger å bære den peachy rosa skyggen som en kinnfarge, prøv det med en liten, spiss blush børste for større kontroll. En større blush børste kan hente den mørkere lilla av Lavernes “pels”.

Ordene “Paul & Joe” i det øvre ideelle hjørnet er en overspray. Nå, etter å ha tatt min børste til den, sier pannen min bare “Pau”. Lol! Ja, jeg er for lett moret.

Alle tre skygger blander seg uten oppstyr eller mus.

Pulveret har en lett floral duft, som i nesen min lukter litt som nelliker.

Alt i alt, jeg liker Laverne, selv om jeg observerer en liten bit av fallout fra hennes pulver.

ANNONSE

Katter og sminke Sweatshirt ??

$ 42.

Handle nå

Jeg tror at denne paletten er en av de mye lettere lilla, rosa og beige combos jeg har spilt med en stund, og fargene er enkle å lagre og blande seg. Selvfølgelig er kattdesignet på pannen bare altfor søt for ord. For det alene er det en seier.

Pris: $ 36
Tilgjengelighet: Tilgjengelig nå på Paul & Joe tellere og også online
Smink og klageblogg Rating: B + / A-

ANNONSE

Din vennlige nabolag appellavhengige,

Karen.

P.S.

For mye mer på Paul & Joe kattunge samling og samling sparkles sjekke ut …

Vær Catwalk Ready Ideal Meow med Paul & Joe Våren 2012

Denne kittycat glitrer i lilla, rosa og beige: Paul & Joe Face & Eye Color Palette i Kittycat

Nå er det en jevn katt: Paul & Joe Face & Eye Color Palette i Siamese takk

Paul & Joe Face & Eye Color Palette i Purr-Fect er best for myke grønne smokey øyne

Det var kjærlighet ved første rødme for disse kattunger: den nye kattungen samlingen blusher pinner fra Paul & Joe

Jeg er fortsatt fawning over Paul & Joe Kitten Collection, i dag med en vri på en OmBrè manikyr

De forlot sine pote utskrifter på hjertet mitt, men jeg kommer fortsatt til å knase litt mye mer fra Paul & Joe’s New Lipstick CS

Paul & Joe Waterproof Gel Eye Liner: Vann bry ikke denne kitty katten

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related Post