En Bobbi Brown Party å gå Palette Face of the Day

Jeg føler meg så “alle kledd opp med ingensteds å gå” akkurat nå! I tillegg til ja, vet jeg at du sannsynligvis ler på hatten min. Det ser nettopp ut som det jeg hadde på seg med min band Uniform Freshman (eller var det sophomore?) År. For å fullføre illusjonen, burde jeg ha holdt min mellofon, så vel som å stå på interesse for disse bildene av meg iført Bobbi Browns nye feriepalett, fest å gå ($ 25).

Prøv som jeg kanskje, jeg vil aldri kunne getaway min band geek fortid.

ANNONSE

Husker du en stund tilbake da vi snakket nøyaktig hvordan ingen to lilla øyenskygge er skapt like? så vel som nøyaktig hvordan noen av dem, avhengig av den spesifikke fargen, så vel som brukerens hudtone, kan gjøre øynene våre blikket, sliten (som jeg trenger noen form for ekstra hjelp med det, hei!) Eller som vi har har gråt?

Det var det jeg tenkte på det aller første gang jeg feide fest å gå eggplant i min krone.

Som det viser seg, er aubergine en av de virkelig flotte purpurene – utmerket selv – det burde fungere godt på et bredt spekter av hudtoner.

ANNONSE

Katter og sminke Sweatshirt ??

$ 42.

Handle nå

Det inkluderer ikke mye rødt, som for meg med purples kan noen ganger føre til de som ser ut, så vel som det er bare så elegant at det blir veldig bra med resten av skyggene, så vel som leppeprodukter i settet.

Fra venstre: Metallisk øyenskygge i rockstar, glans, skygge øyeskygge i aubergine, øyenskygge i trekull, metallisk leppefarge i ganske rosa, metallisk leppefarge i plomme, så vel som høy shimmer Lip Gloss i Midnight Violet

Iført metallisk øyenskygge i Rockstar, glans, vask øyeskygge i aubergine samt øyenskygge i trekull på mine øyne; så vel som metallisk leppefarge i ganske rosa på leppene mine

Ring meg galne bukser, men jeg tror at selv med nybegynners blandingsferdigheter, kan de fleste galsene trekke av alle disse produktene godt. Jeg vil gjerne se deg prøve en titt med Rockstar (The Taupish Gray) påført over dine lokk, etterfulgt av aubergine flekker langs lash-linjen din (hvis du prøver det, send meg et bilde!). Super enkel så vel som lett, men likevel très elegant.

Hvordan var resten av humpedagen din? Din nevø-faner sier hei, forresten. Jeg la ham henge ut på dekk når solen brøt gjennom skyene, så vel som han tilbrakte hele tiden som basking i en liten lapp av sollys mens du ga meg “stinkende øye”.

Jeg er ganske sikker på at han klandrer meg for crap-været.

ANNONSE

“Dette er din feil.”

Din vennlige nabolag sjarmavhengig,

Karen.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related Post