FOTD: Ett mer enkeltprodukt øyeutseende med en Mac tradisjonell

Hvis du vil være veldig skremt, må du ikke si opp en horrorfilm på Netflix. I stedet legger du på sminke i full sollys. Hahaha! Fyr. Det er ganske skremmende å se mye produkt på huden din i slike uforgivende lys. Eller kanskje det er bare meg siden jeg ikke har gjort en stor del av sminke de siste månedene (#pandemiclife).

Så, jeg så dette i går morges siden jeg gjorde en garanti for meg selv å sette på litt sminke. (Jeg anerkjenner at masken min dekker praktisk talt alt, men fortsatt, i noen tilfeller å sette på sminke, får meg til å føle meg bedre.)

ANNONSE

Connor hadde en utendørs playDate med en venn, så vel som vi skulle være ute for mange av ettermiddagen, så om morgenen valgte jeg å bruke det naturlige sollyset som strømmer inn med vinduet mitt for å hjelpe deg med dette ett-produktsøyet Se med Mac PowerSurge blyant.

Jeg utnyttet det som en øyeskygge, så vel som en liner alt på lokkene mine!

Connor’s Playdate var for utenfor “kake maleri”, et konsept jeg fikk fra hektisk ungt barn på Instagram.

ANNONSE

Katter og sminke Sweatshirt ??

$ 42.

Handle nå

Jeg tapte mange store bokser sammen for å se ut som en stor kake, så vel som Connor, så vel som hennes venn malt lagene med vaskbar tempura maling.

Jeg antaget den mest skremmende tingen om å gjøre sminken din i det uforgivende lyset i den fulle solen ser bare nøyaktig nøyaktig hvordan produktene oppfører seg i henhold til strukturen i huden din. Godhet nådig. Det krevde meg virkelig å blande basen min, så vel som bull ned alle de overskytende områdene der det var litt like mye å ligge der. Jeg gjør denne støyen skremmende, jeg vet, men jeg tror at du må gjøre det når bare for moro skyld siden det virkelig er øyeåpning!

Jeg kan gjøre det igjen i dag siden jeg antas at jeg er en masochist som det, lol!

Som min sminke den andre dagen, er det også mye ° C. Mac faves opp i denne sminkeblandingen, som PowerSurge på lokkene mine, blushbaby på kinnene mine, så vel som virvel, blandet med litt honeylove på leppene mine. (Jeg ønsket å se ut som høst sminke, men jeg ville ikke at det skulle gå så bra.)

I utgangspunktet gikk jeg med en rosenrød brun matt leppe siden jeg skulle til et høstlook, men jeg prøvde det også med en lysere rosa økt matt lippie …

Jeg hadde en inkling at øyet / kinnet combo ville gå virkelig godt en lysere rosa økt leppestift …

Dette er design av plikt, en av de nye Mac-pulveret kyss flytende lipcolours. Jeg tror det ser virkelig nydelig med dette øyet / kinnkombinasjonen, så vel som neste gang jeg har på deg, tror jeg jeg kan gjøre denne leppefargen i stedet.

En mye mer om PowerSurge før jeg går – Når du gjør disse en og ferdige utseende med liner, er sjarmen til dem at de ikke trenger å være veldig ideelle på lokkene dine, siden hvis du bare bruker en farge, hvis det er områder på lokkene dine som er mye mer elegant blandet enn andre, så ikke bekymre deg for det siden så lenge du har et ganske jevnt skifte av farge som fadres opp mot brynene dine, kommer du til å være fint.

Som med alle typer lokk tiltak, for eksempel mørke på ytre tredjedel, eller når du utdyper den ytre V, kan du gjøre det for mye mer dimensjon her også, men hvis du prøver så vel som det ikke kommer hvor du Ønsker det å gå, buff det litt mer, ikke rot med det, så vel som flytting på med dagen.

ANNONSE

Jeg tror at disse er fantastiske siden de virkelig ikke markerer feil så godt, så vel som det er en fantastisk ting!

Ditt vennlige samfunn sjarmavhengig,

Karen.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related Post