Gledelig Halloween!

glad i Halloween!

I dag er jeg påminnet om de awesomely groteske handelskortene som kalles søppelspinners ungdommer (GPK):

Tegnene som er avbildet var en modifikasjon av kål patch unge dukker (som jeg likevel elsket) i forferdelige situasjoner med en panny vri på navnene sine. Jeg hadde virkelig et par pakker med GPK-kortene, så vel som litt leketøy. Jeg er sjokkert i at jeg fikk lov til dem, med tanke på at i vår husstand var vi ikke engang lov til å si ordet “fart” (vi måtte erstatte “Pass Wind” … “Pass Wind Face” har ikke akkurat det samme ring som “fart ansikt” imo). Her er en kort tur ned Memory Lane.

Det var 16 serier av de originale søppelpostkortene, så vel som i dag, jeg har de som var Halloween-tema:

Har noen enkeltperson husker disse kortene eller hørt om dem? Jeg forstår ikke om jeg fortsatt har kortene mine – de kan bli begravet i noen hyller der jeg holdt mine klistremerkebøker. Hvis noen som sitter på en stabel med GPK-kort, må du kontrollere om det er en uvanlig – de tilbyr for mange penger på nettet! Også, for moro skyld, se om du kan oppdage navnet ditt som har vært GPK-fied: A-H, I-P, så vel som Q-Z.

Håper du har en haunting halloween!

Dele denne:
Dele

Klikk for å sende e-post dette til en kompis (åpnes i nytt vindu)
Klikk for å dele på Pinterest (Åpner i nytt vindu)

Klikk for å dele på Twitter (åpnes i nytt vindu)
Klikk for å dele på Tumblr (åpnes i nytt vindu)

Klikk for å dele på Reddit (åpnes i nytt vindu)

Som dette:
Liker å laste …

I slekt

Blogmas Dag 6: Julekorti som gratulasjonskort. Jeg liker å sjekke ut dem. Jeg liker å samle dem. I tillegg til mange av alt, liker jeg å gi dem! Juletiden er den aller beste tiden for et gratulasjonskort fiend som meg (ecards bare ikke hack det!). Hvert år går jeg på jakt på bokset julekort …
6. desember 2015in “Generelt”

100 bekymringer ingen spør Tagi har sett denne taggen gjort noen ganger (Megan har OCD, Fivezero, samt ChubbyChicsdiary, for å nevne noen) så vel som jeg antagelse Jeg er en glutton for straff siden jeg tok en beslutning om å svare 100 tilfeldig så vel som ærlig, type påtrengende spørsmål! Tittelen sier at ingen noensinne spør disse spørsmålene, men det …
18. oktober 2015in “Generelt”

Oktober 2016 Low-buy AccountabilityThis er den aller første måneden som jeg er tilbake i den svarte vurderer at min overskridende tilbake i juni. Jeg hadde $ 108,32 å bruke. I tillegg til gutt, brukte jeg hver eneste krone! Det er ikke mye å se på, men en av disse produktene utgjorde 80% av totalen. I tillegg til oh ja, …
4. november, 2016in “skjønnhet”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related Post