Iført solkrem i vintersesongen måneder: dine tanker?

Yay, solkrem!
Har du vanligvis solkrem om vinteren? Jeg har ikke vært veldig bra med det de siste par årene, men denne vintersesongen valgte jeg å begå fordi jeg er utmattet av å håndtere hyperpigmentering. Jeg begynte også å bruke en sterkere retinol som har gjort meg mye mer følsom for solen, så jeg lagde det som ting på, jente!

I det siste har jeg vært kjærlig Avene Solaire UV solkrem. Jeg er faktisk på min fjerde flaske! Yup, jeg elsker det så mye (her håper Avenene aldri avbryter det).

ANNONSE

Jeg liker å blande de tonede og ikke-tonede versjonene for å lage min egen tilpassede farge. Jeg bruker det første laget, vent på at det skal tørke, så jeg gjør et andre lag. Etter at andre lagssett sett bruker jeg sminke på toppen.

ANNONSE

Hva er dine tanker om å ha solkrem i vintersesongen måneder? Er du god om å ha på seg det, eller hopper du over det?

Din vennlige nabolag sjarmavhengig,

Karen.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related Post