Bruk dobbeltgukeprodukter for å få din hektiske booty ut døren raskere

Hvis du er i det hele tatt som meg, de fleste dager, har du ikke engang tid til å oppdage matchende sokker, så vel som rense håret ditt, enn si Sett på sminke, før du rushing ut døren. Heldigvis har jeg en teknikk som kan hjelpe deg litt. En rekke av produktene som du mest sannsynlig bruker når du har tid til å bruke sminke, kan benyttes for mer enn ett formål, slik at de kan hjelpe deg med å kutte ned på den tiden det tar å gjøre seg klar. La meg vise deg!

Concealer / Eye Primer

Concealer er en av de magiske produktene som jeg alltid holder i nærheten, siden den kan benyttes for så mange forskjellige ting. I dette tilfellet bruker jeg det for å skjule under mine øyne, så vel som å prime øyelokkene mine for øyeskygge. For å kutte ned på tid enda lenger, kan du til og med bruke den til å skjule problemområder i stedet for å bruke fundament.

ANNONSE

En av mine favoritter for øyeblikket er Revlon Colorstay Concealer.

Når du bruker Concealer som en øyeprimer, må du sørge for at du bare bruker en liten mengde, så vel som å blande den i virkelig god. Hvis du globerer den på, vil du gjøre skyggene dine, så vel som å flytte rundt, så vel som det ikke er det du vil! Ikke bare er concealeren å gjøre skyggene dine ser mer levende, så vel som varer lenger, men det vil hjelpe til med å utlevere noen form for bitår som du har kikket med lokkene dine.

CONTOUR KIT / EYESHADOW

Dette er en teknikk jeg liker å utnytte selv når jeg ikke har det travelt, så vel som det er også fantastisk for reise.

ANNONSE

Katter og sminke Sweatshirt ??

$ 42.

Handle nå

ANNONSE

Pulverene i konturpakker er perfekte nyanser for å utnytte på øynene dine, så vel som jeg liker Anastasia Contour Kit. Bare kast en av kontur nyanser i krøllen, så vel som høydepunktet skygge på lokket ditt, så vel som du er flott å gå!

Leppestift / rødme

Lipstick er i utgangspunktet formulert nøyaktig samme metode En kremblush er, så det er perfekt å bruke på både leppene dine, så vel som kinnene dine. Mac Cream Cup er et perfekt valg. Det er en naken-y rosa farge som ser bra ut på omtrent hvilken som helst type hudtone. Bare trykk litt på eplene på kinnene dine, så vel som å blande inn.

Forhåpentligvis kan disse tipsene hjelpe deg med å komme ut døren litt raskere, så vel som ikke være så sent til det som jeg er. Har du noen form for dobbelt-duty-produkter som du liker å bruke når du har det travelt?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related Post