Crazy Brow Days! (Vi har alle ‘em)

Bare litt cray i dag
Hei venn! fornøyd torsdag. Er det bare meg, eller har dette føltes som den lengste korte uken noensinne?

Uansett, jeg har offisielt en vanvittig pannedag. Det startet i morges da jeg gjorde meg klar for en videosamtale. Jeg tegnet i buene mine med min vanlige Chanel Young Boy Brow -blyant, men da jeg så i speilet, sverger jeg at brynene så ut som om jeg knapt hadde fylt dem inn i det hele tatt. Så jeg la litt mer produkt inn, så litt mer og litt mer.

ANNONSE

Neste ting jeg vet, brynene mine ser super mørke og vanvittige ut!

Selvfølgelig måtte jeg gjøre det mer komplisert ved å kjøre en pannebørste gjennom slik at jeg kunne prøve igjen, denne gangen i stedet med en øyenskygge (god ol ‘Mac Brun). Også det så fremdeles ganske funky ut.

Dette var det beste jeg kunne gjøre. Noen dager vinner du pannespillet, og noen dager må du ta det du kan få. Hei, i det minste prøvde jeg, ikke sant?

ANNONSE

Har du en vanvittig pannedag også? Fortell meg at jeg ikke er den eneste.

Din vennlige nabolags sjarmavhengig,

Karen

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related Post