Det er en Cerave Jamboree! Hydrerende ansiktsrenser håndterer tørr hud som en mester?

En viktig i min hudpleie rutine
Denne måneden vil jeg fremheve hudpleieprodukter fra Cerave, et mest utmerket apotek merkevare. Det er en Cerave Jamboree! Begynnelsen av serien er en ansiktsrengjøring All Star-Hydrating Facial Cleanser for typisk for tørr hud.

Ting som er typisk kunnskap …

Den tredje felinen er alltid – alltid – Gateway Cat. ?

Den andre flasken Cerave Hydrating Facial Cleanser er gateway-flasken.

Jeg er levende bevis på den andre, da dette er min andre flaske med cerave hydrerende ansiktsrenser, så vel som jeg bare satte et kjøp for en tredjedel så vel som fjerde!

ANNONSE

I mitt forsvar vil den fjerde flasken forbli i standby for når den tredje løper ut … Ja, det er så bra. Alt jeg må si til min tørre hud er ha! Ta det. ?

Ingredienser
Jeg har kombinasjonshud, så det er tørt i enkelte områder, så vel som fet og akne utsatt i andre. Jeg har også heller noen anti-aldring, så vel som anti-akneprodukter rundt huset, så huden min blir jevnlig eksfoliert av retinoler, syrer samt benzoylperoksid … det er mye, men denne rengjøringsmiddelet holder huden min lykkelig. Med det blir huden min aldri tørr, så vel som aldri føles agonizing på grunn av at all den andre tjenesten skjer med den på daglig basis.

Hva det er: En unscented, hydrerende, kremaktig samt ikke-skummende ansiktsrenser for typisk, så vel som tørr hud.

Det er primær jobb: å holde hudbarrieren (de ytre lagene i huden din) lykkelig fuktet ved å benytte en tidsutslippsformel som består av ceramider, så vel som hyaluronsyre.

Hvordan det håndterer sminke: Det fjerner raskt lette lag av sminke, men jeg gjør en dobbel rensing (som i klesvask når med dette produktet, så gjenta igjen) bare for å være ekstra sikker. Når det gjelder å eliminere langsiktig sminke og / eller solkrem, foreslår jeg å benytte en oljebasert rengjøringsmiddel eller øye sminke renere aller første før du overholder opp med Cerave Cleanser.

Hva er det som om: Hvis du noen gang har brukt Cetaphil Cleanser, så vel som likte det, er Cerave’s lignende i metoden, det føles så vel som nøyaktig hvor mildt det renser. Når det er sagt, er Cerave’s Cleanser mye mer fuktighetsgivende. Med Cetaphil Cleanser må jeg alltid overholde det med et lag med fuktighetskrem, som jeg ikke føler kravet om å gjøre med Cerave One.

Hvem vil like det: noen med tørr eller kombinasjonshud, eller noen som bruker en rekke anti-aging eller anti-akne produkter.

Cerave on Sale på Ulta

En stor 16-oz. Flaske med en pumpe er $ 15,99 på Ulta, så vel som ideell nå de har en buy-one-get-one-40% -off avtale.

ANNONSE

Katter og sminke Sweatshirt ??

$ 42.

Handle nå

ANNONSE

Ikke sov på denne, dronningen!

Din vennlige samfunn appellavhengige,

Karen.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related Post