Freesia for dine tanker …

Når jeg går forbi disse blomstene, som ligger like utenfor døren min i vår lille Cul-de-Sac-sirkel, vil jeg hoppe inn i luften som en fugl med armene mine utstrakte og tærne mine spiss! (Som hvordan baby hopper inn i Johnny’s armer i den endelige scenen med skitten dans.)

Dette er min nabo freesia blomster, og ja, jeg er den rare i nabolaget som blir helt opp i hagen din når du ikke er rundt og tar bilder av yo ‘Blooms.

ANNONSE

Jeg skulle ønske det var en måte å utføre scratch ‘n sniff med dataskjermen, fordi disse lukt fantastisk!

ANNONSE

Blomst for dine tanker …

Disse rosa blomstene (skulle ønske jeg visste hva de var, spesielt de varme rosa) er også blomstrende …

… og skje for å matche buksene mine.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related Post