Litt bit av bling forviser alltid blaene: Kristin Perry Sunflower Stud øredobber

Kristin Perry Sunflower Stud øredobber ($ 42)
Jeg har fortsatt for store hoops, så vel som dangly lysekroner (de vil alltid være blant mine ri-eller-dø-tilbehør), men jeg har blitt gravid ‘studs øredobber i det siste.

Spesielt Big-Honkin ‘som disse $ 42 Kristin Perry Sunflower Stud øredobber.

ANNONSE

De er 14k gullbelagte med en rustfritt stål stud tilbake så vel som glass krystaller i midten, så vel som jeg liker at de er typen vintage samt kitschy. De minner meg om noe Kate Spade kan bære … men for, som, to ganger prisen.

På et tilknyttet notat, er det ikke morsomt nøyaktig hvordan din personlige stil så vel som de tingene du liker, kan modifisering over tid? Det var en tid da jeg bare ville ha sølvsmykker.

Har du noen gang gått med en sølvfase? Jeg ville ikke røre noe gull med en ti-fots pol, men nå handler jeg om gull noe.

Jeg forstår ikke når det skjedde eller hvorfor, men jeg er tilbake til å elske gull.

ANNONSE

En gang år fortalte min svigermor meg at når du slutter å bruke sølv, så vel som å begynne å bruke gull, er du offisielt gammel …

Lol! Jeg forstår ikke om det er sant (jeg virkelig tror ikke det), men jeg forstår at jeg hovedsakelig bærer gull øredobber så vel som anheng i disse dager.

Hvis du tenker på disse (er de ikke søte!?), De tilbys nå på Kristin Perry på internettbutikken. Inspiser ut hennes ting en gang! Hun er en L.A.-basert indie designer, en fantastisk gal, så vel som jeg elsker, som hennes ting. Det er som Kate Spade med en kant.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related Post