Et forslag til å gå dristig: Pair Bold Eyeshadow med skarpe bryn

Fet øyefarger Love Sharp Brows
Når som helst jeg har dristige farger på lokkene mine, liker jeg å parre dem med skarpe penner … men med “skarp”, antyder jeg ikke nødvendigvis hyper skulpturert, veldig meislet, spisse insta-browsene. Jeg antyder bare et pent, fylt inn, godt preparerte par øyenbryn for å balansere utseendet ditt.

Når du bærer brights på lokkene dine og forlater brynene dine rotete eller untamed, kan det se ut som noe galt på toppen … som noe ikke er helt riktig, eller som ditt øyeutseende er bunnen.

ANNONSE

Hvis du skal gå til innsatsen for å bære dristige øyenfarger – være det en lett vask av rosa eller blå, eller en fantastisk mardi gras av flerfarget sminke – går den ekstra mile for å fylle ut brynene dine og kjøre en panne gel gjennom De kan virkelig knytte ditt utseende sammen.

Og den dristige skyggen / skarpe brynene parring ser ut til å gå bra med alle slags forskjellige dristige øyeutseende også. I utgangspunktet, når brynene mine ikke er en del av ligningen, ser det ut av seg …

Neste gang du har på deg dristig øyenskygge (og jeg håper du gjør det snart!), Hold dette forslaget i tankene for å ta øynene til neste nivå.

ANNONSE

Din vennlige nabolag sjarmavhengig,

Karen.

P.S. fornøyd tirsdag.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related Post