Hold øyelineren din, så vel som lip liner blyanter i kjøleskapet for å gjøre dem mindre sannsynlig å bryte når du skjerpe dem

Det er en teknikk til galskapen
Min dårlige mann.

Du forstår hva den nye typiske har vært i sitt liv fordi vi kom sammen, så vel som jeg endte på bacheloren? Det er nå når han åpner kjøleskapet, i stedet for å se sin gamle store Gulp-størrelse Simpsons Cup full av premixed proteinpulver, så vel som tupperwares på tupperwares full av leftover chili samt ris (en av hans bachelorhood stifter), kommer han til Se søte leppestift krus full av kjølte eyeliners samt leppe liners.

ANNONSE

Fordi det er der jeg holder meg! Jeg holder dem i kjøleskapet siden det gjør dem mindre egnet til å bryte når jeg skarpere dem, så vel som jeg virkelig misliker det når blyantene mine bryter når jeg skjerper dem.

Kjører. MEG. Bananer. ? Jeg kan ikke engang fortelle deg …

Jeg holder dem ikke der inne, skjønt, siden det ville være rart (mens en krus ikke er, haha), så vel som kjøleskapet vårt ville være fullt av sminke … selv om det også vil være litt kult.

Så jeg holder bare de primære leppelinjene så vel som eyeliners der inne som jeg bruker i øyeblikket, som vanligvis er mine foretrukne UD-lipforbindelser, så vel som Mac Teddy, Mac PowerSurge samt Mac Costa Riche Eye Kohl.

Kjøleskapet holder forslagene hardt, siden mange sminkeblyanter har et ganske lavt smeltepunkt, så vel som noen ganger, selv ved romtemperatur, bryter de bare så lett.

Før jeg bruker dem på ansiktet mitt, skjønt, jeg er varm og myk dem opp litt ved å skrubbe dem mot baksiden av hånden min i 5-10 sekunder. så vel som da glir de over dekslene mine så vel som lepper, Ahhh.

ANNONSE

Ditt vennlige samfunn sjarmavhengig,

Karen.

P.S. Tgif! (For reals denne gangen.)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related Post