Søndager med faner katten, sminke og klageblogg mascot, vol. 306

Dette innlegget er sponset av Purina Pro Plan #proplancatpartner. For informasjon om min postpolicy, se min ansvarsfraskrivelse.

Når du hører ordene, “International Kitty Supermodel”, som angår sinn?

Nøyaktig. Faner.

ANNONSE

Og med god grunn også. Som ansiktet på mye mer enn 650 kitty modelleringskampanjer som vurderer at midten av 2000-tallet, har faner vært en dominerende kraft i Kitty Modeling Service og en rollemodell for millioner av ambisiøse, flotte katter.

Nå, tilbake fra oppgradering med en kitty service grad under beltet, er det på tide for sin neste store innsats.

Cat Scratch Claw Polish – den største produktutrulingen sin karriere. Vi presenterer en ny linje med feline vennlige klo-polering i et utvalg av profesjonelt inspirerte nyanser.

ANNONSE

Katter og sminke Sweatshirt ??

$ 42.

Handle nå

Nyt.

Tabs støtter Purina #MyGreatcat-kampanjen

Hver gang du deler et bilde eller en video av din feline arbeidsgiver, bare er fantastisk på sin egen måte, vil du fôre en sulten katt.

For hvert bilde eller video du deler på dine sosiale mediekanaler som inkluderer hashtag #myegreatcat fra nå gjennom 31. august, vil Purina Pro-planen donere ett pund kattemat – opptil 50.000 pounds – til hundrevis av kattredningsgrupper landsomfattende gjennom Purina PRO Planlegg rally for å redde nettverk.

Om Purina Pro Plan Cat Food

Purina Pro Plan Cat forstår at hver katt er forskjellig på sin egen kjempebra. Derfor kan Purina Pro-planens store utvalg av tørre og våte kattematvarer og snacks, selges eksklusivt på Pet spesialforretninger, finnes i tre spesielle ernæringsmessige plattformer – Nyt, finesse og fokus (faner elsker fokuset!) – Med hver formel opprettet Å levere avansert ernæring for å bidra til å få det beste ut i katten din. For mye mer informasjon, sjekk ut www.proplan.com/cat.

Om Purina Pro Plan Rally for å redde

Rally for å redde er et partnerskap til Purina Pro Plan og velg kjæledyr redningsorganisasjoner over hele landet som gir adoptable familie kjæledyr den omsorg de trenger og de kjærlige hjem de fortjener. Med tanke på at 2005 har rally til redningsorganisasjoner lagret over 600 000 kjæledyr. For å lære mye mer om Purina Pro Plan Rally for å redde nettverk, sjekk ut www.proplan.com/rallytorescue eller finn dem på Facebook på www.facebook.com/rallytorescue.

Din vennlige nabolag appellavhengige,

Karen.

ANNONSE

P.S. Håper du har en fantastisk helg. Tabs sier, “MROW!”

P.P.S. Jeg er ute etter den laks og risfat fra ostekakefabrikken. Enhver person i Corte Madera-området ?? Jeg tenker på å gå der borte for sen lunsj / tidlig middag.

P.P.P.S. (Ja, Post, Post, Postscript) Har du allerede kommet inn i denne helgens $ 50 Sephora E-Gift Card Giveaway? Jeg sier bare ‘… noen må vinne.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related Post